Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality India Breaking News Warta Breaking Nepal News Pariwisata News Wire Plancongan

Agen Perjalanan India lan Dewan Pariwisata Nepal Saiki Gabung

indiaandnepal
India lan Nepal gabung
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Asosiasi Agen Perjalanan India (TAAI) nandatangani Memorandum of Understating (MOU) tanggal 22 Oktober 2021, karo Dewan Pariwisata Nepal kanggo promosi lan ningkatake pariwisata bilateral.

Print Friendly, PDF & Email
  1. MOU kasebut fokus ing promosi kapentingan bebarengan lan kedatangan turis liwat kolaborasi lan pendekatan kooperatif kanthi basis timbal balik.
  2. Jyoti Mayal, Presiden TAAI, ujar manawa dheweke fokus ing promosi produk pariwisata sing kalebu bantuan bilateral kanggo promosi pariwisata.
  3. Iki bakal ditindakake liwat acara, roadshow, konklaf, puncak, webinar, lan liya-liyane, kanggo nduduhake potensial pariwisata ing negara kasebut.

Jyoti Mayal ngirim lan opined sing India lan Nepal mbagi wates lan, mulane, loro negara kasebut kudu ngembangake luwih akeh pariwisata, utamane sawise pandemi. Loro-lorone kudu luwih strategis lan ngetrapake norma lan strategi pemasaran anyar. Pariwisata ing rong negara bisa ndeleng wutah sing signifikan lan pungkasane bisa dadi pasar sumber nomer siji.

Anoop Kanuga, Anggota Komite Pengelola, TAAI, ngaturake panuwun lan matur nuwun marang Dr. Dhananjay Regmi, CEO, Dewan Pariwisata Nepal (NTB), lan kabeh tim kanggo dhukungan lan kerjasama sing diwenehake marang TAAI. Dheweke nyoroti hubungan lawas India lan Nepal lan carane TAAI wis nyumbang kanggo luwih cementing lan ngiyataken padha dening nggampangake travel lan perdagangan antarane bangsa loro.

Acara khusus bisa uga kalebu ing MOU iki, lan loro-lorone pihak adhedhasar diskusi lan musyawarah bakal ngrumusake strategi kanggo ningkatake lan ningkatake pariwisata bilateral, ujare Jay Bhatia, Wakil Presiden.

Bettaiah Lokesh, Sekretaris Jenderal Kehormatan, negesake kabutuhan kanggo nggampangake undhangan timbal balik kanggo acara taunan siji liyane kalebu konferensi, pasar lelungan, lan acara nasional lan regional ad-hoc liyane, lan matur nuwun marang NTB amarga setuju kanggo nyakup saran kasebut ing MOU.

Ijol-ijolan informasi, sing nduweni peran penting ing pangembangan strategi ngembangake pariwisata babagan pembangunan infrastruktur, analytics, lan data liyane, lan liya-liyane, pancen minangka titik unik sing ditambahake ing MOU ujare Shreeram Patel, Bendahara Kehormatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar