Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kenya Breaking News News wong Spanyol Breaking News Singapur

Tanggapan UNWTO kanggo Kenya: Sapa sing bisa mungkasi Sekretaris Jenderal Zurab Pololikashvili iki?

Transaksi Plancongan & Pariwisata mudhun 17.4% ing Agustus 2021
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawijining layang lagi digawe ing Markas UNWTO ing Madrid.
Layang iki samesthine kanggo ujar NO kanggo tawaran Kenya dadi tuan rumah Majelis Umum.
A saiki bakal jotosan marang pariwisata, kontrovèrsial lan egois.
Apa ana sing bisa mungkasi produksi layang iki?

Print Friendly, PDF & Email
  • Sawise UNWTO ngandhani negara-negara anggota yen Maroko ora bisa dadi papan kanggo Majelis Umum sing bakal teka, Kenya ing dina sing padha nawani dadi tuan rumah acara kasebut.
  • Dikontak dening MarokoKabar Paling Anyar FR, Zoubir Bouhoute, pakar pariwisata lan direktur Dewan Pariwisata Provinsi (CPT) Ouarzazate, getun keputusan kasebut sing makili bencana kanggo pariwisata Maroko sing nyoba ngobati tatu sing disebabake dening krisis Covid-19.
  • Kenya dadi nomer loro nalika Maroko, Filipina lan Maroko nawarake dadi tuan rumah Majelis Umum ing GA pungkasan ing St. Petersburg rong taun kepungkur. Saiki giliran Kenya?

Ora rahasia, yen mindhah acara saka Maroko bali menyang Madrid minangka prestasi gedhe kanggo Sekretaris Jenderal UNWTO sing nekat.

Ing wulan Januari, Dewan Eksekutif kerangka kumpul ing Madrid ing tengah-tengah rekor wabah Corona, curfew, lan darurat cuaca. Iku kabeh babagan nyaranake Zurab Pololikashvili kanggo mangsa kapindho minangka SG. Malah perdana menteri Zurab Georgia teka lan ngundang kabeh delegasi voting kanggo nedha bengi sewengi sadurunge Pemilu, ninggalake siji-sijine calon kampanye nglawan Zurab ing peteng.

5 calon tambahan duwe masalah karo formalitas birokrasi sing dideteksi dening Sekretariat UNWTO, ora bisa ngirim maneh dokumen lan kampanye nglawan Zurab amarga wektu sing dicekak sing digawe kaget kabeh wong.

Duwe Majelis Umum ing kutha sing padha bakal nambah pitakonan babagan manipulasi sing luwih serius ing proses pemilihan Sekretaris Jenderal. Majelis Umum kudu milih rekomendasi dening Dewan Eksekutif lan konfirmasi.

Ing sawetoro wektu, Zurab Pololikashvili played peran pindho ing anyar kahanan sing melu Saudi Arabia. Iki nyebabake kontroversi antarane Spanyol lan Arab Saudi babagan hosting markas agensi Afiliasi PBB. Sekretaris Jenderal PBB melu.

eTurboNews mung dilaporake dening sumber sing bisa dipercaya ing UNWTO ing Madrid:

Sekretariat UNWTO ngrancang surat menyang Menteri Kenya dina iki, kanggo nanggapi tawaran menteri kanggo dadi tuan rumah Majelis Umum ing Kenya.

Surat kasebut diajab matur nuwun marang Menteri Najib Balala amarga tawaran apik kanggo dadi tuan rumah Majelis Umum.

Surat kasebut bakal dadi NO amarga kabijakan wektu, nuduhake watesan wektu 40 dina, sanajan Menteri Balala nanggapi UNWTO sajrone 24 jam.

Kalebu 24 jam Kenya ngirim panjalukan menyang UNWTO Madrid ing Sunday, donya wis rally konco Kenya. Iki minangka diskusi nomer siji ing antarane pimpinan Dewan Pariwisata Afrika dina Minggu.

Ngelingi kahanan carane Zurab dipuntudhuh saka penipuan Pemilu, undermining negara anggota karo HQ pamindhahan, iku bakal ing kapentingan sing paling apik kanggo ora nimbulaké kahanan liyane ngendi negara anggota bisa cetha ndeleng UNWTO iku kabeh babagan Pemilu, lan ora bab njupuk pariwisata. bali ing trek.

Nalika ditakoni, Gloria Guevara, mantan CEO WTTC lan penasihat saiki Menteri Pariwisata kanggo Arab Saudi marang eTurboNews: “Saiki aku nyoba melu.”

Dina iki bisa uga dina Selasa kanggo UNWTO, Kenya, lan World of Tourism.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Zurab Pololikashvili minangka sekretaris jenderal Amerika Serikat sing anyar ... milih supaya ora "isin" lan "ngurmati integritas". Sing luwih penting, watesan babagan lelungan uga nyegah pariwisata supaya bisa ngasilake potensial kanggo mbangun masa depan sing luwih apik kanggo kabeh.