Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News budaya Hiburan Kabar Olahraga Industri Hospitality rapat News wong tanggung jawab Keslametan Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

China mbukak desain medali Olimpiade Beijing 2022

China mbukak desain medali Olimpiade Beijing 2022.
China mbukak desain medali Olimpiade Beijing 2022.
ditulis dening Harry Johnson

Dijenengi "Tongxin", tegese "Bareng dadi siji", medali kasebut nduweni limang cincin konsentris sing ngemot filosofi tradisional Cina babagan harmoni antarane langit, bumi lan manungsa.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pembukaan medali kasebut minangka tandha mundur 100 dina kanggo Olimpiade.
  • Sawise kasil dadi tuan rumah Olimpiade Musim Panas 2008, Beijing bakal dadi kutha pisanan sing nganakake tontonan olahraga global ing musim panas lan musim dingin.
  • Penyelenggara Beijing 2022 negesake kesehatan lan safety para peserta minangka prioritas utama.

Kurang saka seminggu sawise geni Olimpiade teka ing China sawise murup ing Olympia Kuno, Yunani, Beijing 2022 Desain medali Olimpiade dibukak dina iki.

ChinaIbukutha 's ngrayakake countdown 100 dina kanggo 2022 Olympic Winter Games ana karo tonggak sejarah liyane minangka ancang-ancang kanggo Beijing 2022 pindhah menyang tataran pungkasan.

Dijenengi "Tongxin", tegese "Bareng dadi siji", medali kasebut nduweni limang cincin konsentris sing ngemot filosofi tradisional Cina babagan harmoni antarane langit, bumi lan manungsa. Cincin kasebut uga nglambangake cincin Olimpiade, sing diukir ing bunder njero, lan semangat Olimpiade sing nyawiji jagad iki liwat olahraga.

Desain medali iki inspirasi saka Piece saka jadeware Chinese disebut "Bi", disk jade pindho karo bolongan bunder ing tengah. Kaya jade dianggep minangka hiasan apik lan invaluable ing budaya tradisional Tionghoa, medali minangka paseksi pakurmatan lan usaha tanpa henti dening para atlit.

Sawise kasil dadi tuan rumah Olimpiade Musim Panas 2008, Beijing bakal dadi kutha pisanan sing nganakake tontonan olahraga global ing musim panas lan musim dingin.

Kanthi pandhemen COVID-19 isih ana ing pirang-pirang bagean ing jagad iki, Beijing 2022 penyelenggara wis nggarisake kesehatan lan safety para peserta minangka prioritas utama.

Edisi pisanan saka playbook Beijing 2022 diterbitake dina Senin, menehi pedoman kanggo para atlit lan pejabat kanggo mesthekake Olimpiade Musim Dingin lan Paralimpiade taun ngarep bisa dikirim kanthi aman sajrone pandemi.

Loro playbook kasebut, siji kanggo atlit lan pejabat tim, lan siji kanggo kabeh pemangku kepentingan liyane, ngatasi langkah-langkah pencegahan COVID-19, kalebu manajemen loop tertutup, vaksinasi lan tes.

Kaya sing wis diumumake sadurunge, kabeh wong sing wis divaksinasi lengkap nglawan COVID-19 ora perlu karantina suwene 21 dina sawise tekan ing China lan tinimbang bisa ngetik "sistem manajemen loop tertutup". Sing ana ing sistem manajemen loop tertutup bakal diuji saben dina kanggo COVID-19.

Edisi kaping pindho saka Playbooks disetel kanggo diterbitake ing Desember.

Wiwit 5 Oktober, seri kompetisi internasional wis dianakake ing National Speed ​​Skating Oval lan Capital Gymnasium ing pusat kutha Beijing, lan National Sliding Center ing Yanqing kanggo nyoba operasi kayata nggawe es, wektu lan nyetak skor, penahanan COVID-19. , keamanan lan transportasi.

Tumindak November bakal ndeleng luge Piala Donya acara ngiring dening acara Piala Donya kanggo snowboarding lan freeski salib, karo acara Piala Continental kanggo ski jumping lan Nordic digabungake dijadwal ing Desember.

Kira-kira udakara udakara 2,000 atlit ing luar negeri lan personel dhukungan melu ing acara tes kasebut, ngidini para panitia nyoba fasilitas lan operasi sadurunge Beijing 2022.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar