Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK

100+ Pameran Inggris lan Irlandia Siap WTM London 2021

WTM London 2021
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Luwih saka 100 peserta pameran saka Inggris lan Irlandia wis ndhaptar WTM London kanggo jaringan karo para panuku perdagangan lan media saka saindenging jagad. Iki kalebu papan wisata, operator, hotel, perusahaan manajemen tujuan, perusahaan rel, perusahaan pelatih lan atraksi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pertunjukan fisik WTM London 2021 bakal ditindakake ing ExCeL London dina Senin, 1 November 2021, nganti Rebo, 3 November 2021.
  2. WTM Virtual bakal dianakake wiwit 8-9 November 2021.
  3. Easing aturan lelungan anyar tegese saiki luwih gampang kanggo para panuku lan media saka akeh negara ing saindhenging donya kanggo rawuh langsung.

Para peserta pameran bakal gabung karo atusan peserta pameran saka Eropa lan negara-negara sing adoh kaya Mauritius, India, Thailand, Peru, lan AS.

WTM LondonPertunjukan fisik bakal ditindakake ing ExCeL London dina Senin, 1 November-Rebo, 3 November 2021, sing bakal diterusake dening WTM Virtual (8-9 November).

Key UK lan Irlandia pameran kalebu Pariwisata Irlandia lan UKinbound, sing bakal dadi tuan rumah stand-holder ing booth ing stand pameran, kanggo ndhukung mitra dagang liyane.

Pengunjung UKinbound stand ing UKI100 bakal bisa jaringan karo 28 anggota asosiasi, kalebu merek akrab kayata Wisata Bis Gedhe lan Jurys Inn, lan papan wisata saka tujuan sing beda-beda Bath & Bristol, Greenwich, Plymouth, Jersey, Kent lan Liverpool – plus agensi pariwisata nasional saka Dolan maring Wales, Dolan maring Skotlandia lan Dolan maring Inggris.

Kangge ing Pariwisata Irlandia stand (UKI200) bakal ana 75 stand-sharers saka saindhenging pulo Irlandia, kalebu jeneng kondhang kayata Titanic Belfast, Feri Irlandia, Istana Kerajaan Bersejarah (Kastil lan Kebon Hillsborough), Guinness Storehouse lan Tur Studio Game of Thrones.

Ana uga merek hotel kayata Choice Hotel Group, Dalata, Da Vincis Hotel, Killarney Hotels, Original Irish Hotels lan Pilih Hotels of Ireland; museum lan atraksi kayata EPIC Museum Imigrasi Irlandia, House of Waterford Crystal lan Pusat Pengunjung Pengalaman Skellig.

Kangge, pameran liyane ing bagean UK & Irlandia saka WTM London bakal kalebu operator kayata Tur Emas lan perusahaan manajemen tujuan Eropa mlebu lan panyedhiya utama piranti panuntun audio lan piranti digital kanggo pariwisata lan budaya, VOX GROUP.

Uga pameran yaiku Dewan Distrik Dover, kang makili Negara Tebing Putih, ngliputi Deal, Dover, Sandwich lan sekitare.

Amanda Lumley, Direktur Eksekutif Tujuan Plymouth ngandika: "We are bungah kanggo nekani WTM lan bakal nuduhake merek Ocean City Britain lan program National Marine Park pisanan Inggris. Bangunan ing lingkungan segara sajarah lan warisan kita bakal nuduhake carane pengunjung bisa njupuk kauntungan saka waterfront spektakuler kita karo akeh aktivitas lan pengalaman adhedhasar banyu.

"2022 janji bakal dadi taun sing nyenengake kanggo para pengunjung kanthi Pameran Seni Inggris ing 'The Box', tawaran 'immersive Dome' anyar, (siji-sijine ing Eropa) Elizabethan House sing dipulihake lan program lengkap acara lan kegiatan sing nyedhiyakake kabeh. tawaran tujuan setaun."

Joss Croft, CEO, UKinbound ngandika "WTM minangka bagéyan penting saka tanggalan industri travel internasional lan kita lagi remen bali taun iki, sepisan maneh hosting ing UK Pavilion. Kita duwe koleksi bisnis pariwisata sing apik banget sing dipamerake bebarengan karo kita, sing kepengin banget nampani turis internasional. Sorotan bakal ana ing Inggris taun ngarep nalika kita dadi tuan rumah Game Birmingham, Her Majesty the Queen's Platinum Jubilee lan festival Unboxed, lan WTM nyedhiyakake platform sing sampurna kanggo nuduhake yen Inggris mbukak, aman lan sambutan ing taun 2022.

Simon Press, Direktur Pameran WTM London & Travel Forward, ngandika: "Kita ngarep-arep banget kanggo ketemu karo macem-macem pameran saka Inggris lan Irlandia, bebarengan karo mitra stand, ing ExCeL.

"Sampeyan wis dadi tantangan 19 wulan ing tengah-tengah pandemik, mula akeh perusahaan pariwisata domestik sing luwih maju menyang pasar omah - nanging dheweke ngerti manawa bali turis manca bakal penting kanggo pulih. WTM London bakal dadi platform kanggo pemulihan internasional nalika kita gawe anyar hubungan bisnis lan nggawe kemitraan anyar.

"Easing aturan lelungan anyar tegese saiki luwih gampang kanggo para panuku lan media saka akeh negara ing saindhenging donya kanggo rawuh ing wong lan ngoptimalake macem-macem pameran kanggo ketemu wong.

"Salajengipun, paket pameran kita nawakake sing paling apik ing donya amarga para peserta pameran bakal duwe stand ing ExCeL London uga ana ing saindenging jagad minggu sabanjure, supaya bisa mbangun maneh sambungan adhep-adhepan karo kontak sadurunge lan ngasilake pimpinan anyar saka sekitar. jagad.”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar