Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Education Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Sandals Resorts mengeti New Gordon "Butch" Stewart Sekolah Hospitality

LR: Dr. Michael Cheng, Dekan, Chaplin School of Hospitality & Manajemen Pariwisata, FIU; Dr. Mark B. Rosenberg, Presiden, Universitas Internasional Florida; Pak Adam Stewart, CD, Ketua Eksekutif, Sandals Resorts International; Prof. Sir Hilary Beckles, Wakil Rektor, UWI; lan Prof. Dale Webber, Pro Vice-Chancellor & Principal, The UWI (Mona).
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts International (SRI) nandatangani Memorandum of Understanding karo The University of the West Indies (UWI) lan Florida International University's (FIU) Chaplin School of Hospitality & Tourism Management kanggo nggawe Gordon "Butch" Stewart International School of Hospitality & Tourism . Iki bakal dadi institut pendidikan tinggi pisanan sing dituju khusus kanggo sinau babagan perhotelan lan pariwisata ing Karibia, ing ngendi industri kasebut minangka pembalap ekonomi utama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sekolah anyar iki bakal nyedhiyakake pengalaman sinau lan latihan nyata sing immersive ing fasilitas sing dipimpin riset sing canggih.
  2. Iki nggawe impen seumur hidup Gordon "Butch" Stewart - kanggo nggawe kesempatan liwat pendidikan.
  3. Sekolah kasebut bakal nuduhake kemampuan wilayah kasebut kanggo mimpin obrolan pariwisata lan perhotelan internasional.

Sawijining fasilitas sing dipimpin riset, Gordon "Butch" Stewart International School of Hospitality & Tourism sing akreditasi kanthi lengkap bakal nyedhiyakake mahasiswa sarjana lan pascasarjana saka sak ndonya kanthi pengalaman sinau lan latihan nyata sing immersive, nyambungake keunggulan akademik UWI lan FIU kanthi kesempatan sing migunani kanggo ngetrapake pasinaon ing njaba kelas.

Miturut Adam Stewart, ketua eksekutif SRI lan putra saka Sandal Resor ngedegaken, almarhum Gordon "Butch" Stewart, sekolah anyar manggoni ngimpi seumur hidup ramane kanggo nggawe kesempatan liwat pendidikan lan nduduhake kemampuan wilayah kanggo mimpin pariwisata internasional lan obrolan Hospitality. 

"Nggawe kesempatan liwat pendhidhikan minangka dhasar kanggo organisasi kita lan masa depan sukses ing Karibia, amarga kabeh wong ngupaya urip sing luwih apik kanggo awake dhewe lan kulawargane. Keyakinan iki, sing dicekel bapakku, dikembangake kanthi pengalaman lan obrolan sing dawa diwiwiti pirang-pirang taun kepungkur karo Profesor gedhe, Sir Hilary Beckles (Wakil Kanselir UWI). Kemitraan iki pancen penting banget lan karya ing ngarep penting banget. Sandal wis mbuktekake manawa sing lair saka wilayah iki bisa sukses bersaing karo merek apa wae ing panggung internasional. Saiki, bebarengan karo powerhouses UWI lan almamaterku FIU – loro institusi akademisi donya-leading, kita miwiti mbangun institut premier ing donya kanggo sinau Hospitality lan pariwisata, engine ekonomi Karibia. .”

Sekolah Pariwisata Pariwisata Internasional Gordon "Butch" Stewart bakal mapan ing Kampus Jamaika Kulon Universitas Hindia Kulon ing Teluk Montego, Jamaika, ing ngendi rencana kanggo mecah lan rampung ing taun 2023.

"Kita bangga bisa dadi partner Sandal Resorts Internasional lan Universitas West Indies, loro institusi sing dihormati ing Karibia lan loro pimpinan ing industri perhotelan, "ujare Dr. Mark B. Rosenberg, Presiden Universitas Internasional Florida. "Ing FIU, kita wis nampa siswa internasional saka Karibia saka 20 negara. Nawakake luwih akeh siswa, kesempatan kanggo sinau, sinau lan manggon ing rong tujuan perhotelan sinau lan kerja saka institusi lan merek terkenal kaya Sandals, UWI lan FIU, bersejarah. Kita uga kudu ngakoni Ketua Eksekutif SRI Adam Stewart BS '03, sing wis ngetutake jejak bapake ing bisnis, kepemimpinan lan loman. Kemitraan iki bakal nggawe dalan sing sampurna kanggo para siswa sing pengin maju pendhidhikan perhotelan ing rong tujuan wisata paling dhuwur ing donya, sing ngasilake pimpinan perhotelan generasi anyar.

Ngomentari kolaborasi landmark, Wakil Kanselir, Universitas Hindia Barat, Profesor Sir Hilary Beckles ujar: "Pariwisata minangka bisnis nomer siji ing Karibia lan UWI minangka universitas nomer siji. FIU wis dadi mitra sing dihormati kanggo wong lan institusi Karibia sajrone pirang-pirang dekade lan, akeh wong Jamaika sing misuwur ing antarane lulusan lan profesor. Mulane, kita telu kudu kolaborasi kanggo njamin kesatuan individu lan kolektif. Merek Sandal lan produke apik banget lan apik banget. UWI diajeni bisa kerja bareng karo Adam Stewart, pimpinane, kanggo ngrayakake warisan sing dihormati bapake, Gordon 'Butch' Stewart sing apik banget. Gagasan mbangun sekolah pariwisata lan perhotelan kelas siji ing UWI kanggo ngurmati legenda iki langsung nyenengake lan nyenengake. Keterlibatan UWI-Sandals-FIU mula dadi kemitraan sing kuat lan progresif sing bakal nglayani wilayah kita kanthi apik ing taun-taun ngarep. 

Stewart nuduhake: "Bapakku percaya sinau kanthi pengalaman - 'latihan ing lapangan,' kaya sing asring diucapake. Minangka pengusaha consummate lan dreamer seumur hidup, kang sumurup sukses lair ngluwihi boardroom, ketemu tinimbang ing moments eksplorasi lan panemuan. Pangerten iki sing bakal menehi inspirasi kurikulum kelas donya sing kita gawe sing ndadekake siswa ing pengalaman nyata minangka bagéan saka pangembangane. Iki minangka pendhidhikan sing bakal diapresiasi banget dening bapakku.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar