Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Penerbangan anyar San Francisco, Los Angeles, Miami, Amsterdam lan London ing Air Transat saiki

Penerbangan anyar San Francisco, Los Angeles, Miami, Amsterdam lan London ing Air Transat saiki.
Penerbangan anyar San Francisco, Los Angeles, Miami, Amsterdam lan London ing Air Transat saiki.
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi nganalisa tren lelungan, jelas manawa Amerika Serikat isih dadi salah sawijining tujuan utama kanggo wong Quebec lan Kanada sawise pandemi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Transat ngembangake program Amerika Serikat kanthi rong tujuan anyar, Los Angeles lan San Francisco, uga penerbangan setaun menyang Florida.
  • Air Transat ngumumake layanan nonstop antarane Montreal - Amsterdam lan Quebec City - London.
  • Penerbangan Montreal - Amsterdam bakal mlaku kaping telu seminggu lan penerbangan Quebec City - London, sapisan saben minggu.

Air Transat ngumumake yen papat rute anyar bakal ditambahake menyang program penerbangan musim panas 2022. Kanggo pisanan, maskapai iki bakal nglayani bandara San Francisco, Los Angeles lan Amsterdam saka Montreal. Salajengipun, bakal nawakake penerbangan langsung eksklusif antarane Kutha Quebec lan London, nguatake peran minangka operator internasional utama saka Bandara Jean-Lesage. Pungkasan, Air Transat bakal ngoperasikake rute menyang Benteng Lauderdale lan Miami ing saindhenging taun.

"Kanthi nganalisa tren lelungan, jelas yen Amerika Serikat isih dadi salah sawijining tujuan utama kanggo wong Quebec lan Kanada sawise pandemi. Thanks kanggo versatility saka armada kelas donya kita, kita wis posisi sampurna kanggo nyukupi panjaluk iki lan cepet adaptasi karo kabutuhan penumpang kita, pramila layanan kita ing sisih kidul tapel wates bakal ngembangaken wiwit ing 2022, "jelas Annick Guérard, Presiden. lan Chief Executive Officer ing Air Transat.

Air Transat nambah program penerbangan Amerika Serikat kanthi tambahan California. Penerbangan Montreal - San Francisco bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu, dene penerbangan Montreal - Los Angeles bakal mlaku kaping telu seminggu.

Amarga dikarepake bablas kanggo penerbangan menyang Florida, rute tartamtu sing sadurunge mung kasedhiya ing musim dingin saiki bakal ditawakake ing saindhenging taun. Sajrone musim panas, penerbangan Montreal - Miami bakal dioperasikake kaping telu seminggu lan penerbangan Kota Quebec - Fort Lauderdale, sapisan saben minggu.

Ing wektu sing padha, operator kasebut ngembangake layanan menyang Eropa kanthi nambahake layanan langsung kanggo rong segmen, Walanda lan Inggris, nggawe Air Transat siji-sijine maskapai Kanada sing mabur langsung saka Montreal menyang ibukutha Walanda.

Penerbangan Montreal - Amsterdam bakal mlaku kaping telu seminggu lan penerbangan Quebec City - London, sapisan saben minggu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar