24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Italia Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Operator tur Italia sing dianakake dening Duta Besar Kuba

Operator tur Italia sing dianakake dening Duta Besar Kuba
Pejabat lan operator tur Italia seneng nari

HE Jose Carlo Rodriguez Ruiz, Duta Besar Kuba ing Republik Italia, dadi tuan rumah delegasi operator tur Italia. Delegasi iki diwakili Cuba operator lan jaringan hotel paling gedhe ing negara kasebut. Dheweke dadi tuan rumah acara ing kediamane Romawi ing pucuk roadshow. Rapat dijadwalake ing Salerno Foggia Pescara lan Kutha Roma.

Ing pidato sambutan singkat kanggo para rawuh akeh agen lelungan, Duta Besar nyorot obyek wisata Kuba. Dheweke uga ngomong babagan nilai sejarah sing nyawiji Cub karo Italia. Iki kalebu arsitektur sawetara bangunan paling misuwur sing diproyeksikan dening arsitek Italia: Vittorio Garatti lan Roberto Gottardi. Operator tur Italia sing melu ngelingake babagan perayaan ulang taun kaping 500 dumadine Havana sing isih dikepengini. Iki bakal dipungkasi kanthi kamulyan ing wulan November mbesuk.

Lan ngalahake terus

Sawise kabeh, duta besar ujar, acara iki bakal dibaleni maneh sajrone 5 abad!

"Kita wis milih mbaleni taun iki rumus 'Kuba nampilake awake dhewe' amarga sawetara alasan," ujare Madelén Gonzalez-Pardo Sanchez, Dewan Pariwisata Kedutaan Besar Kuba ing Italia nalika pidato. "Kaping pisanan yaiku format sing dihargai, dingerteni lan efektif, nanging sing penting ngidini kita tekan kutha-kutha Italia sing biasane ana ing njaba sirkuit roadshow utama.

"Delegasi pameran roadshow sing bakal diakhiri ing Pengalaman Perjalanan TTG ing Rimini dadi titik pertemuan sing penting banget karo operator sektor lan agen perjalanan, sing pengin menehi pesen sing jelas, optimisme lan kapercayan: Kuba yaiku kana! ”

Wektu Fiesta!

Duta Besar lan Anggota Dewan menehi pidato pambuka singkat sing dadi "pesta" kanthi lagu lan tari. Iki diiringi karo ngicipi spesialisasi kuliner Kuba lan nggambar sawetara perjalanan sing ditawakake operator tur Italia.

Fiesta Cubana bakal dilanjutake uga ing Rimini ing wayah sore tanggal 10 Oktober. Banjur bakal ngrayakake sukses promosi komersial sing ditindakake kanthi luwih akeh turis Italia ing Kuba.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.