Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Mesir Breaking News News wong tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Penerbangan EgyptAir bali menyang Kairo sawise pesen ancaman ditemokake

Penerbangan EgyptAir bali menyang Kairo sawise pesen ancaman ditemokake.
Penerbangan EgyptAir bali menyang Kairo sawise pesen ancaman ditemokake.
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat EgyptAir MS 729 wis bali menyang bandara Kairo amarga ana pesen ancaman saka wong sing ora dingerteni sing ditinggal ing salah sawijining kursi pesawat.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat EgyptAir MS729 wis bali menyang bandara Kairo amarga ana pesen ancaman saka wong sing ora dingerteni.
  • Pesawat bali menyang bandara keberangkatan 22 menit sawise lepas landas lan ndharat kanthi aman.
  • Pesawat penumpang Airbus A220 ing rute saka Kairo menyang Moskow nyuworo weker ing Segara Mediterania.

EgyptAir pesawat MS 729, lelungan saka Kairo menyang Moscow, Rusia, dipeksa bali menyang Bandara Kairo sawise pesen sing ngancam ditemokake ing salah sawijining kursi ing kabin utama.

"Pesawat MS 729 wis bali amarga ana pesen ancaman saka wong sing ora dingerteni sing ditinggal ing salah sawijining kursi pesawat," EgyptAir ngandika ing statement.

"Pesawat kasebut bali menyang bandara budhal 22 menit mengko lan ndharat kanthi aman, kabeh langkah sing dibutuhake ditindakake."

Pesawat penumpang Airbus A220 ing rute saka Kairo menyang Moscow muni weker kira-kira setengah jam sawise budhal, wis liwat Segara Mediterania. Sawisé iku, pesawat wis bali menyang bandara Kairo.

Miturut sumber maskapai, kedadeyan kasebut kedadeyan kaping pirang-pirang saben taun. Minangka aturan umum, pesen kasebut dadi prank wong.

Nanging, miturut aturan maskapai, pesawat kasebut kudu mendarat ing kasus apa wae.

Sawise kebangkrutan, pesawat kasebut bakal dipriksa kanthi ati-ati sesuai karo aturan safety, penumpang lan bagasi bakal disaring, banjur dilebokake ing pesawat liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar