Tujuan Wisata Paling Apik kanggo 2022

ditulis dening editor

Lonely Planet saiki mbukak 10 negara, kutha lan wilayah paling dhuwur sing bakal dikunjungi taun ngarep kanthi rilis Lonely Planet's Best in Travel 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Best in Travel 2022 yaiku koleksi taunan Lonely Planet kaping 17 saka tujuan paling monjo ing donya lan pengalaman lelungan sing kudu diduweni kanggo taun ngarep. Edisi iki menehi penekanan khusus marang pengalaman lelungan sing paling lestari - mesthekake para wisatawan bakal duwe pengaruh sing positif menyang ngendi wae.

Kapuloan Cook sing adoh lan bangga - salah sawijining negara paling cilik ing donya - nyatakake papan sing dikarepake minangka negara nomer siji sing kudu digoleki ing taun 2022, dene Norwegia dadi nomer loro lan Mauritius nomer telu.

Wilayah nomer siji Lonely Planet kanggo taun 2022 yaiku Westfjords, Islandia, wilayah negara pulo sing ora kena dening pariwisata massal ing ngendi komunitas kerja sama kanggo nglindhungi lan promosi lanskap sing spektakuler. Virginia Barat, AS ing urutan nomer loro, disusul Xingshuabanna, China.

Kutha nomer siji ing Auckland, Selandia Baru diakoni amarga pemandangan budaya sing mekar, sing dadi sorotan ing kreatifitas lokal, nalika Taipei, Taiwan ana ing peringkat nomer loro, kanthi Freiburg, Jerman ing peringkat katelu.

Saben taun, dhaptar Lonely Planet's Best in Travel diwiwiti kanthi nominasi saka komunitas staf Lonely Planet, panulis, blogger, mitra penerbitan lan liya-liyane. Nominasi kasebut banjur dikurangi dening panel ahli perjalanan menyang 10 negara, 10 wilayah lan 10 kutha. Saben dipilih amarga topikalitas, pengalaman unik, faktor 'wow' lan komitmen sing terus-terusan kanggo praktik pariwisata sing lestari.

Miturut VP Pengalaman Lonely Planet Tom Hall, release saka "dhaptar panas" taunan Lonely Planet saka tujuan lan pengalaman lelungan ora bisa luwih pas wektune. "Sawise hiatus dileksanakake, iku wektu kanggo njupuk sing long-postponed plans travel saka beting lan nggawe wong kasunyatan," ngandika Hall ing release saka dhaftar dina.

"Dhaptar ngrayakake jagad kanthi macem-macem sing apik banget," ujare Hall. "Saka laguna lan alas ing Kapuloan Cook menyang grojogan lan gunung ing Westfjords Islandia, liwat hiburan alam lan kutha ing Auckland."

Kaya biasane, Lonely Planet's Best in Travel ngirimake tujuan anyar kanggo tujuan populer kayata Norwegia lan Dublin, Irlandia, lan nemokake sawetara permata sing kurang dikenal kaya Shikoku, Jepang lan Scenic Rim sing apik banget ing Australia lan bisa uga dadi kutha paling lestari ing Jerman, Freiburg.

Lonely Planet paling apik ing Travel 2022 - Destination Top 10

10 Negara Paling Ndhuwur

1. Kapuloan Cook

2. Norwegia

3. Mauritius

4. Belize

5. Slovenia

6. Anguilla

7. Oman

8. Nepal

9. Malawi

10. Mesir

Top 10 Wilayah

1. Westfjords, Islandia

2. Virginia Kulon, AS

3. Xishuangbanna, China

4. Kent kang Warisan Coast, UK

5. Puerto Rico

6. Shikoku, Jepang

7. Gurun Atacama, Chili

8. The Scenic Rim, Australia

9. Pulo Vancouver, Kanada

10. Burgundy, Prancis

Top 10 Kutha

1. Auckland, Selandia Anyar

2. Taipei, Taiwan

3. Freiburg, Jerman

4. Atlanta, AS

5. Lagos, Nigeria

6. Nicosia/Lefkosia, Siprus

7. Dublin, Irlandia

8. Mérida, Meksiko

9. Florence, Italia

10. Gyeongju, Korea Kidul

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • أنا مسرور جدًا بخدمتك {Sindikasi Pinjaman Uni Eropa}. إنه لمن الرائع حقًا العمل مع مستشار مالي مهتم حقًا باحتياجات وظروف وتفضيلات عملائهم. ما أثار إعجابي حقًا هو الطريقة التي استغرقتها للحصول على شعور بما كنت فيه ، وعمق معرفتك ، وتفجانكي ، وتفجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجانكي ، وتوجمكي ، وتوجمكي ، وتقمكي ، وتوجمكي ، وتقمكي ، وتقمكي ، وتقمنكي ، إن سلوكك المهني والأخلاقي والرعاية يثير ثقتي واحترامي وأنا أوصي بكل سرور بـ {European Union Loan Syndication} هنا ، حيث كان هناك صدق شديد في التعامل مع عميلهم ، فقد تمكنت من تلقي 15000 دولار منهم في 3 مايو 2022: أرسل لهم بريدًا إلكترونيًا على EuropeanUnion_loansyndication @ outlook.com أو رقم WhatsApp +393509828434 للحصول على قرض سريع

  • مرحبًا ، أنا سعيد جدًا الآن لأنني حصلت اليوم على مبلغ قرضي بقيمة 60.000 دولار من هذه الشركة الجيدة بعد أن حاولت عدة شركات أخرى ولكن دون جدوى هنا رأيت إعلان شركة Joan Finance وقررت تجربته واتبعت جميع التعليمات. وهنا أنا سعيد اليوم ، يمكنك أيضًا الاتصال بهم إذا كنت بحاجة إلى قرض سريع ، فاتصل بهم الآن عبر com 919144909366 تعبد الآن عبر com XNUMX تصل الآن عبر com XNUMX تنوق XNUMX)

    شكرا