IMEX America minangka acara internasional pisanan sing dibukak sawise ngangkat larangan perjalanan AS

IMEX America minangka acara internasional pisanan sing dibukak sawise ngangkat larangan perjalanan AS.
IMEX America minangka acara internasional pisanan sing dibukak sawise ngangkat larangan perjalanan AS.
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi mung rong minggu nganti IMEX Amerika, atusan panuku global, pameran lan profesional industri saiki wis ngonfirmasi kehadirane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Swara 3,000 panuku global kadhaptar kanggo rawuh ing IMEX America.
  • Luwih saka 2,200 perusahaan pameran, saka tujuan, papan, grup hotel lan panyedhiya teknologi, uga dikonfirmasi.
  • Mundur kanggo industri minangka sabab tambahan kanggo perayaan ing acara sore kalebu Site Nite sing ditindakake ing Resorts World anyar, acara Rendezvous teken MPI Foundation ing Drais lan Hall of Leaders EIC ing MGM Grand.

"Amerika IMEX minangka acara internasional pisanan sing dibukak sawise larangan perjalanan AS dicabut tanggal 8 November, lan kanthi nggabungake bagean gedhe saka komunitas acara bisnis global lan AS ing acara kasebut, kita ngarep-arep bisa mbukak dalan kanggo regenerasi sektor kasebut lan pulih.” Carina Bauer katon ngarep kanggo IMEX Amerika, njupuk Panggonan 9-11 November ing Las Vegas.

Kanthi mung ing rong minggu kanggo pindhah nganti Amerika IMEX, atusan panuku global, pameran lan profesional industri saiki wis dikonfirmasi rawuh.

  • Swara 3,000 panuku global kadhaptar kanggo rawuh.
  • Luwih saka 2,200 perusahaan pameran, saka tujuan, papan, grup hotel lan panyedhiya teknologi, uga dikonfirmasi.

Expand line-up pameran

Pengumuman perjalanan AS anyar wis nguatake kehadiran Eropa ing pameran kasebut saka para peserta pameran kalebu Holland, Irlandia, Italia, Skotlandia, Skandinavia lan Spanyol. Lantai pertunjukan nyakup kabeh papat sudhut bumi karo Australia, Korea, Jepang, Selandia Baru lan Singapura ing antarane negara-negara Asia-Pasifik, bebarengan karo kelas berat global liyane kalebu Dubai, Maroko lan Afrika Kidul. Dheweke gabung karo AS, Kanada lan Amerika Latin kanggo nggawe jangkauan internasional sing sejatine. Tujuan global iki kabukten populer, kanthi akeh jadwal pameran sing diisi kanthi cepet sakcepete sawise diary urip.

Area Tech Hub ing lantai pertunjukan minangka salah sawijining sing paling gedhe, nampilake macem-macem perusahaan teknologi lan nggambarake sepira cepet sektor kasebut berkembang sajrone sawetara taun kepungkur. Perusahaan kalebu Aventri, Bravura Technologies, Cvent, EventsAir, Fielddrive BV, Hopin, MeetingPlay, RainFocus lan Swapcard.

Dalan menyang Teluk Mandalay

Diakoni minangka 'mundur kanggo industri', acara taun iki disetel dadi reuni khusus banget: ora mung edisi kaping 10. Amerika IMEX, acara kasebut uga duwe omah anyar - Teluk Mandalay. Ngrencanakake pertunjukan ing papan anyar ngidini tim IMEX ndeleng desain pertunjukan lan ngenalake sawetara fitur unik sing bisa digunakake. Teluk Mandalayatraksi lan nambah pengalaman peserta. Salah sijine yaiku 'Relaxation Reef, sing bakal dadi tuan rumah program kegiatan kesejahteraan ing Akuarium Shark Reef, papan kanggo luwih saka 2,000 makhluk laut. Sawetara sesi sinau gratis ing pertunjukan kasebut uga bakal ditindakake ing papan njaba Mandalay Bay sing nggumunake.

Sinau sing cocog kanggo kabeh sektor

Program pembelajaran gratis lan inspirasi sing mlaku ing saindhenging pertunjukan ora bakal kejawab, lan diluncurake ing Smart Monday, powered by MPI, njupuk Panggonan ing 8 November, dina sadurunge Amerika IMEX wiwit. Dr Shimi Kang saka Universitas British Columbia bakal ngirim keynote Smart Monday, nuduhake metode basis riset paling anyar kanggo adaptasi, inovasi, kolaborasi lan sukses bisnis langgeng.

Sesi khusus kanggo macem-macem kelompok industri ngidini para pamiarso nggawe pengalaman Smart Monday. Ana pendhidhikan lan jaringan khusus kanggo eksekutif perusahaan ing Forum Rapat Eksekutif - dirancang kanggo eksekutif perusahaan tingkat senior saka perusahaan Fortune 2000 - lan Fokus Perusahaan anyar - mbukak kanggo kabeh perencana saka perusahaan ing kabeh level. Pimpinan asosiasi bisa nyambung lan sinau karo kanca-kancane ing Forum Kepemimpinan Asosiasi, digawe dening ASAE.

Saben dina diwiwiti kanthi intine MPI. Movers lan shakers saka njaba industri acara bisnis saben bakal nggawa tampilan donya unik kanggo nuduhake kalebu pangadeg gerakan tari global lan masyarakat.

Hub Inspirasi maneh dadi omah kanggo nuduhake pendhidhikan lantai, nyedhiyakake jadwal kesempatan sinau sing lengkap kanggo ngrampungake kabutuhan bisnis lan syarat skillset sing nemtokake pungkasan taun 2021. Sesi kalebu Kreativitas ing komunikasi; Bhinéka lan aksesibilitas; Inovasi lan teknologi; Pemulihan bisnis, Negosiasi Kontrak, Personal branding lan Sustainability.

Ngrameke homecoming industri

Nalika lantai pertunjukan minangka pusat bisnis lan sinau, pengalaman IMEX America terus ing Las Vegas. Tours bespoke nyedhiyani lowdown ing kutha apa iku pangan finest, pengalaman misteri utawa trek nang ing rong panggonan apik: Caesar kang Palace lan Mandalay Bay. Mundur kanggo industri minangka sabab tambahan kanggo perayaan ing acara sore kalebu Site Nite sing ditindakake ing Resorts World anyar, acara Rendezvous teken MPI Foundation ing Drais lan Hall of Leaders EIC ing MGM Grand.

IMEX America njupuk Panggonan 9 - 11 November ing Mandalay Bay ing Las Vegas karo Smart Monday, powered by MPI, ing 8 November. 

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar