Apa sampeyan kudu ngerti babagan pindhah menyang Dubai

Luwih saka 12 yuta turis ngunjungi Dubai ing taun 2019

Ngganti papan panggonan mesthi dadi proses sing angel lan mbutuhake wektu, utamane nalika pindhah menyang negara manca. Uni Emirat Arab minangka negara maju kanthi ekonomi lan teknologi. Iki mbukak kanggo warga biasa lan pengusaha, nanging ora kabeh prasaja ing kene. Sumber- https://emirates.estate - bakal nyritakake babagan spesifik babagan pindhah menyang UAE. 

Fitur budaya Emirates

Status internasional dhuwur, ekonomi kuwat lan nyaman kahanan ora negate kasunyatan sing UAE minangka negara Muslim karo tradhisi dhewe.

Hukum ing Emirat ketat kanggo kabeh wong: warga lokal lan wong manca. Senadyan kasunyatan sing ing hubungan kanggo pengunjung, iku bener nguripake mripat wuta kanggo akeh iku. Iki ora ateges yen pelanggaran sing ketat bakal tetep ora dihukum. Populasi Dubai setya marang para pengunjung lan minangka ijol-ijolan iki, dheweke ngarep-arep ngurmati nilai-nilai lokal. 

Apa prospek nunggu wong manca

Akeh wong manca sing wis pindhah menyang UAE kanggo panggonan permanen jeneng sawetara alasan tartamtu. Disaranake supaya luwih ngerti. 

  • Ekonomi sing stabil lan lingkungan finansial sing apik. Faktor kesejahteraan finansial narik akeh populasi sing migrasi. Tingkat gaji sing dhuwur, ora ana pajak penghasilan, uga mata uang sing stabil, mbentuk kahanan sing pengin diupayakake;
  • Investasi bathi ing real estate. Sektor real estate ing Dubai dikembangake kanthi apik. Iki dibuktekake kanthi permintaan sing dhuwur, kegiatan investasi lan kenaikan rega sing tetep. Akibate, para panuku real estate lokal ora mung nampa properti sing apik banget kanggo urip, nanging uga aset sing terkenal;
  • Gaji dhuwur. Spesialis sing berkualitas ing Dubai, kaya ing papan liya, dihargai, mula perusahaan lokal siap mbayar kanthi apik;
  • Migrasi. Ana sawetara opsi ing ngendi wong manca bisa dadi warga Emirat: marriage, sinau ing negara, karya, kontribusi pinunjul kanggo pangembangan negara lan investasi ing real estate;
  • Keamanan dhuwur. Emirat manggoni 3rd  Panggonan ing syarat-syarat keamanan, nalika Dubai ing Panggonan 8 kutha paling aman ing donya.

Sapa sing bakal disetujoni kanggo pamindhahan

Bakal disetujoni kanggo wong sing sugih finansial, ora ana rekaman pidana lan riwayat kredit sing apik. 

Apa standar urip ing Dubai

Dubai minangka kutha utama ing donya babagan gaji, uga sing paling sugih ing Emirat. Rega real estate ing Dubai wiwit saka USD 3,000 nganti USD 8,100.

Kanggo tuku real estate ing UAESampeyan kasengsem ing Properti sing didol ing UAE? Goleki apartemen impen saka atusan pilihan ing situs web Emirates.Estate. Ing kene sampeyan bakal nemokake mung usulan paling apik saka pamilik sing wis kabukten lan pangembang gedhe ing UAE. Kanggo informasi luwih lengkap babagan obah lan tuku real estate ing Dubai, hubungi ing manajere.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan