Klik ing kene yen iki siaran pers!

Perawatan Psoriasis Plak Anyar

ditulis dening editor

Sun Pharma Canada Inc., anak perusahaan Sun Pharmaceuticals Industries Limited (Sun Pharma) kalebu anak perusahaan lan/utawa perusahaan asosiasi) ngumumake PrILUMYA™ (injeksi tildrakizumab), perawatan kanggo wong diwasa kanthi psoriasis plak moderat nganti parah, saiki kasedhiya ing Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

"Kita bungah kanggo ngenalake perawatan biologis penting iki kanggo wong Kanada sing nandhang penyakit sing umum, nyegah lan asring diabaikan. Peluncuran iki minangka tonggak penting kanggo Sun Pharma, amarga kita nggedhekake portofolio dermatologi menyang Kanada, "ujare Abhay Gandhi, CEO Amerika Utara, Sun Pharma. "Kanthi limang taun perawatan efektif psoriasis plak moderat nganti abot, ILUMYA nuduhake komitmen kita kanggo nyedhiyakake obat-obatan inovatif kanggo ndhukung gaya urip pasien lan pilihan dokter."

Psoriasis plak minangka penyakit otoimun kronis sing katon ing kulit minangka area kulit sing abang, sing ditutupi sisik putih sing bisa retak lan getihen. Iku mengaruhi kira-kira siji yuta Kanada. Psoriasis plak moderat nganti abot mengaruhi udakara 35% pasien. Tantangan utama yaiku akeh perawatan mandheg kerja lembur lan gejala bali. Daya tahan perawatan ing jangka panjang minangka kabutuhan sing ora bisa ditindakake kanggo akeh pasien.

"Psoriasis plak sing moderat nganti abot bisa nyebabake rasa nyaman ing kulit dhewe lan golek perawatan sing efektif bisa dadi tantangan kaya penyakit kasebut," ujare Dr. Melinda Gooderham, ahli Dermatologi lan Direktur Medis sing disertifikasi dewan. ing Pusat Dermatologi SKiN ing Peterborough, Ontario. "Pasien kita butuh pilihan kanggo perawatan sing efektif, awet lan terus-terusan ing Kanada lan ILUMYA bakal mbantu nyukupi kabutuhan kasebut."

Ing jurnal peer review sing diterbitake saka analisis gabungan saka rong uji coba reSURFACE 1 lan reSURFACE 2, data kasebut nuduhake manawa umume pasien ing ILUMYA tetep nanggepi lan profil safety sing njamin liwat perawatan 5 taun.

Ing pasien sing diobati karo ILUMYA 100 mg, saklawasé sangang saka 10 tetep nanggapi nganti Taun 5. ILUMYA 100 mg ditrima kanthi apik sajrone uji coba Fase 3. Telung reaksi salabetipun sing kedadeyan luwih kerep tinimbang plasebo lan ≥1% ing uji klinis yaiku infeksi saluran napas ndhuwur (15.1% vs 12.3%), reaksi ing situs injeksi (3.9% vs. 2.6%) lan sirah (3.2% vs 2.9%). ).

Ing Kanada, sawetara pasien sing melu sinau kasebut nglaporake isih duwe kulit sing cetha wolung taun sabanjure.

"Aku duwe pasien sing wis diobati karo ILUMYA suwene wolung taun kepungkur, lan aku wis ndeleng kulite saya mundhak kanthi tingkat reresik sing dhuwur, lan tetep resik kanggo jangka panjang. Akibate, uripe uga saya apik,” tambahe Dr. Gooderham.

"Salawase urip, aku berjuang karo psoriasis plak sing moderat nganti abot, lan aku terus-terusan muter ing antarane krim lan ointment sing ora bisa digunakake lan mung nambah stres. Nganti aku sinau babagan ILUMYA, aku rumangsa wis kentekan pilihan perawatan, "ujare Ainsley Leween, pasien psoriasis. "Wiwit aku miwiti nggunakake ILUMYA wolung taun kepungkur, psoriasisku wis dikendhaleni."

Badan Narkoba lan Teknologi Kanada ing Kesehatan (CADTH), liwat Tinjauan Obat Umum, wis menehi saran kanthi positif marang provinsi-provinsi sing ana hubungane yen produk ILUMYA bakal dibayar maneh kanggo pasien psoriasis plak sing moderat nganti abot, nalika diwènèhaké dening dokter kulit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar