Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE

"Rasa Seychelles" ngrayakake pertemuan resmi pisanan karo mitra UAE

Rasa Seychelles
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ing kesempatan pertemuan resmi pisanan Pak Sylvestre Radegonde, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Seychelles, karo mitra pariwisata Timur Tengah, Kantor Pariwisata Seychelles nganakake acara "Rasa Seychelles" ing Jumeirah Emirates Towers ing dina Selasa sore. , 26 Oktober.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Acara kasebut kalebu tokoh-tokoh berpengaruh lan tokoh bisnis terkemuka saka UAE, uga pers lan mogul media, lan mitra dagang.
  2. Tamu digawa menyang lelungan gurih karo delicacies kayata nougat klapa, kripik gedhang lan omben-omben lokal.
  3. Nalika watesan lelungan wiwit gampang ing saindenging jagad Arab, luwih akeh wong sing bisa ndeleng dhewe aspek budaya Seychelles sing sugih.

Saliyane Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, macem-macem wakil pemerintah liyane saka Seychelles rawuh ing acara kasebut. Menteri Pemuda, Olahraga lan Kulawarga, Marie-Celine Zialor; Menteri Ditunjuk lan Menteri Perikanan, Jean François Ferrari; Walikota Victoria, David Andre; lan pejabat pemerintah senior liyane saka wong Seychelles gabung karo Mentri Radegonde ing sambutan tamu, sing kalebu akeh pribadi pengaruh lan tokoh bisnis anjog saka Uni Emirat Arab, uga macem-macem media pers, media moguls, lan partners dagang, kanggo acara kumrincing.

Menteri uga diiringi ing misi iki dening Sekretaris Utama Pariwisata, Sherin Francis, lan Dirjen Pemasaran Destinasi, Bernadette Willemin, loro-lorone padha teka kanggo nampa tamu.

Sajrone sore sing rame lan canggih, sing ditindakake sadurunge Dina Nasional Seychelles ing Expo 2020 Dubai, para tamu digawa menyang lelungan kanggo nemokake rasa Seychelles, ing ngendi panganan enak kayata nougat klapa, kripik gedhang lan omben-omben lokal disuguhake. nalika padha serenaded dening vokalis Seychellois Isham Rath lan pemain Saxophone Jean Quatre, loro artis selebriti Seychellois.

Ing pidato kasebut, Menteri Radegonde ujar: "Amarga iki minangka kunjungan pertama ing Timur Tengah kanthi kapasitas minangka menteri pariwisata, aku pengin matur nuwun marang warga Uni Emirat Arab amarga keramahan sing luar biasa. Hubungan kita karo Uni Emirat Arab tansah cedhak lan khusus. Wiwit hubungan kita karo wilayah kasebut wiwit meh rong puluh taun kepungkur, UAE dadi negara nomer siji ing Timur Tengah sing ngunjungi pulo kita sajrone sepuluh taun berturut-turut.

Ngrembug babagan efek pandemi ing pulo kasebut, Pak Radegonde nyathet: "Kita wis aktif banget nindakake langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngetrapake syarat perjalanan sing cocog supaya bisa nglindhungi warga lan pengunjung. Untunge, kerja keras kita wis dibayar. Saiki, kira-kira 72% populasi kita wis divaksinasi kanthi lengkap. Liwat iki, kita saiki bisa resmi ngumumake Seychelles minangka negara sing aman kanggo turis.

Ngomentari acara kasebut, Ahmed Fathallah, Pariwisata Seychelles wakil adhedhasar ing Dubai, ngandika: "We are saestu seneng karo turnout saka acara iki. Kita ngaturake panuwun marang tamu-tamu sing kinurmatan amarga wis teka ing dina iki lan ngucapake sambutan sing paling hangat marang Menteri Radegonde nalika kunjungan resmi pisanan minangka menteri pariwisata ing Timur Tengah. Nalika watesan lelungan wiwit gampang ing saindenging jagad Arab, kita ngarep-arep supaya luwih akeh wong bisa ndeleng dhewe babagan macem-macem aspek lan sugih budaya ing Seychelles.

Pengalaman avant-goût saka Seychelles kasedhiya kanggo wong-wong sing ngunjungi paviliun negara pulo kasebut ing EXPO 2020, Mrs. Francis nyathet, "Kanggo wong-wong sing kasengsem ngalami 'Rasa Seychelles' pribadi ing Dubai, kita seneng ngandhani yen dheweke saiki bisa nindakake kanthi nyaman ing paviliun Seychelles sing ana ing EXPO.

Ing slogan 'Conserving Nature,' Seychelles nggunakake platform sing luwih dhuwur ing EXPO 2020 Dubai kanggo nyorot upaya sing ditindakake dening badan lokal lan internasional kanggo nglindhungi khazanah alam Seychelles kanthi njaga ekosistem alam lan keanekaragaman hayati ing pulo sing apik.

"Pancen seneng banget kanggo njupuk tamu UAE ing perjalanan sing apik iki kanggo rasa pulo kita. Iki minangka wektu sing pas kanggo tim Pariwisata Seychelles kanggo jaringan karo mitra industri kita, "ujare Bernadette Willemin.

Kanthi 18,000 pengunjung sing kacathet saka UAE wiwit Januari 2021, negara kasebut minangka pasar sumber nomer loro kanggo Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar