Klik ing kene yen iki siaran pers!

Mung ing Bioskop Anyar - Natal Kanthi Sing Dipilih: Utusan

ditulis dening editor

Nuduhake fenomena global The Chosen, CHRISTMAS WITH THE CHOSEN: THE MESSENGERS, franchise pisanan sing dideleng ing bioskop ing saindenging negara liwat Fathom Events, didol sajrone siaran langsung saka Dallas Jenkins Selasa wengi, lan ngrusak rekaman pra-sale kanggo distributor.

Print Friendly, PDF & Email

"NATAL WITH THE CHOSEN: THE MESSENGERS mecah rekor Fathom Events kanthi dodolan $ 1.5 yuta sajrone 12 jam pisanan," ujare Ray Nutt, CEO Fathom Events. "Originane dijadwalake kanggo premiere ing 1079 bioskop, kita wis nambah 450+ lokasi lan ewonan layar kanggo nyukupi panjaluk lan ngarepake jumlah kasebut bakal terus berkembang."

Ditembak kanthi rahasia, THE MESSENGERS nuduhake laire Kristus liwat mripate Maria lan Yusuf lan nampilake aktor saka seri The Chosen.

Acara kasebut uga nampilake pertunjukan saka seniman lan klompok Kristen sing luar biasa kalebu Phil Wickham, Maverick City Music, For King and Country, Brandon Lake lan liya-liyane.

Acara njupuk Panggonan ing bioskop wiwit 1. Desember. Layar anyar lan playdates ditambahake kanggo nampung dikarepake, lan TheChosen.tv/Christmas bakal duwe informasi paling anyar kanggo wilayah sampeyan. NATAL WITH THE CHOSEN: THE MESSENGERS dirilis liwat Fathom Events.

"Nalika kita mutusaké kanggo nindakake episode Natal khusus, kita ngerti iku bakal dadi wayahe becik kanggo njaluk iki ing layar amba,"Said seri Creator, Writer lan Direktur Dallas Jenkins. "Iki minangka kesempatan pertama para penggemar Terpilih kudu kumpul ing saindenging negara, mula kita pengin nggawe regane. Lan kabeh musisi sing luar biasa ngumpul, iki minangka acara sing cocog kanggo ngundang kanca.

Daftar pemain kanggo NATAL WITH THE CHOSEN: THE MESSENGERS saiki kalebu:

• Phil Wickham

• Maverick City Music

• Kanggo Raja lan Negara

• Brandon Lake

• Kain

• Leanna Crawford

• Jordan Feliz

• Dawson kothong

• Matt Maher

• Paduan Swara Anak Siji

• The Bonner Family

• Bryan lan Katie Torwalt

• We The Kingdom

• Aktor saka The Chosen main monolog: Austin Reed Alleman (Nathaniel) Giavani Cairo (Taddeus) Luke Dimyan (Judas)Lara Silva (Eden)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar