Klik ing kene yen iki siaran pers!

Harry Styles "Love on Tour" Finale ketemu karo Panjaluk Ageng

ditulis dening editor

Superstar global sing menang Grammy Award® Harry Styles bakal dadi artis musik pertama kanggo pembukaan UBS Arena ing Belmont Park, NY, Minggu, 28 November minangka final saka Love On Tour 2021. Tiket bakal didol wiwit dina Jumuah, 5 November ing 12 Noon ing Ticketmaster.com.

Print Friendly, PDF & Email

Amarga dikarepake gedhe tenan lan kanggo mesthekake pembuangan langsung karcis, registrasi presale kanggo pertunjukan iki ing UBS Arena, ing tapel wates Queens lan Nassau County, kasedhiya liwat program Verified Fan Ticketmaster saiki liwat Selasa 2. November ing 12 Noon. Presale Penggemar sing Diverifikasi bakal kedadeyan ing Kamis, 4. Nopember jam 12 WIB, karo masyarakat umum sing didol wiwit dina Jum'at, 5. Nopember jam 12. Rincian liyane kasedhiya ing https://hstyles.co.uk/tour.

Anggota American Express Card bakal duwe akses presale kanggo tuku karcis kanggo Minggu, 28. november show. Amex Presale mbukak ing Kamis, 4 November ing 12 Noon nganti 10 pm ET sadurunge masyarakat umum. Kanggo menehi tandha pungkasane tur Harry ing saindenging jagad, American Express seneng nggawa bali "American Express X Harry Styles Love Bus" - bus gaya 70-an sing diilhami dening Fine Line, sing diluncurake nalika wiwitan tur meh rong taun. kepungkur ing Los Angeles.

Ing UBS Arena, Anggota Card duwe akses menyang entri cepet lan bisa tuku barang eksklusif saka Harry Styles saka kabeh lokasi dagangan ing saindhenging arene.

American Express bubar ngumumake macem-macem keuntungan tambahan ing macem-macem kemitraan hiburan kalebu akses pit kanggo tur sing dipilih, pertunjukan mung Anggota Kartu, lawang ekspres lan lounge ing papan mitra, lan barang dagangan eksklusif, nggawe pengalaman hiburan luwih apik #withAMEX. Saka presale nganti introduksi teknologi pembayaran sing bisa dipakai kanggo nambah pengalaman festival musik, American Express wis darmabakti kanggo njaga Anggota Kartu sing nyambung menyang jagad hiburan luwih saka 25 taun.

Opening November 20, 2021, UBS Arena ing Belmont Park digawe kanggo musik lan dibangun kanggo hoki. Panggonan hiburan lan olahraga paling anyar ing New York lan omah saka New York Islanders dikembangake kanthi kerjasama karo Oak View Group, New York Islanders, lan Jeff Wilpon. Nyedhiyakake dorongan sing signifikan kanggo ekonomi regional, utamane nalika kegiatan ekonomi wis kena pengaruh banget dening pandemi, papan hiburan kelas donya, kanthi desain sing ora ana jaman lan klasik, bakal ngubungake jaman kepungkur sing apik karo teknologi lan fasilitas canggih saiki.

Ing $1.1 milyar multi-tujuan, state of the art arena bakal dadi tuan rumah luwih saka 150 acara utama saben taun nalika ngirim pengalaman hiburan urip unmatched kalebu sightlines cetha lan akustik premier. UBS Arena dirancang kanggo nahan nganti 19,000 wong kanggo konser lan pamirsa nganti 17,000 kanggo game NHL. Ing upaya kanggo mbangun masa depan sing luwih ijo, UBS Arena kepengin dadi netral karbon kanggo operasi sadurunge 2024, sing bakal dadi arena pertama sing ditindakake ing sisih wétan Amerika Serikat.  

Dumunung ing latar bersejarah Belmont Park, UBS Arena dumunung kurang saka 15 mil saka JFK lan Bandara LaGuardia, lan bisa diakses liwat mobil lan numpak bareng ing metu 26A, 26B, lan 26D saka Cross Island Parkway. Kanggo tamu sing nggunakake Long Island Rail Road, UBS Arena bakal bisa diakses wong sing lelungan Timur lan Kulon ing stasiun Queens Village LIRR, lelungan Eastbound ing Stasiun Elmont sing anyar (bisa diakses Westbound ing Musim Gugur 2022), lan liwat stasiun Belmont Spur, operasi saka Jamaika mung ing acara-dina. Saliyane ing Long Island Rail Road, arene uga bisa diakses liwat MTA Bus Routes Q2 lan Q110 lan layanan bis Nassau County Inter-Express N6. 

Kanggo kesehatan lan safety kabeh wong ing acara Love On Tour Harry Styles sing bakal teka, sing duwe tiket kudu menehi bukti vaksinasi COVID-19 lengkap utawa tes negatif sajrone 48 jam acara kasebut, saliyane nganggo topeng. Bocah-bocah ing umur 12 taun bisa melu konser yen menehi bukti tes negatif COVID-19 sing ditindakake sajrone 48 jam sawise pertunjukan.

Kajaba iku, kabeh staf papan ing saben pertunjukan uga bakal ngetutake protokol sing padha lan kudu menehi bukti vaksinasi COVID-19 lengkap utawa asil tes negatif sajrone 48 jam, uga nganggo topeng sawayah-wayah. Mbutuhake topeng lan tes, utawa bukti vaksinasi, minangka cara paling apik kanggo nglindhungi kesehatan lan safety kru lan penggemar kita lan kanthi cepet dadi standar anyar kanggo konser ing saindenging AS. Ora ana pangecualian kanggo kabijakan kasebut. Penggemar dianjurake kanggo ngunjungi situs web UBS Arena kanggo rincian liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar