Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Kabar Olahraga News wong Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Bukti vaksinasi saiki wajib kanggo numpak sepur VIA Rail

Bukti vaksinasi saiki wajib kanggo numpak sepur VIA Rail.
Bukti vaksinasi saiki wajib kanggo numpak sepur VIA Rail.
ditulis dening Harry Johnson

Implementasine kabijakan vaksinasi wajib iki, selaras karo arahan saka Pamrentah Kanada, bakal menehi lapisan perlindungan tambahan marang COVID-19, lan nggawe sepur luwih aman, saengga para penumpang bisa terus lelungan kanthi yakin.

Print Friendly, PDF & Email
  • 30 Oktober - Penumpang sing umure 12 taun lan luwih lawas numpak sepur VIA kudu nuduhake bukti vaksinasi utawa tes molekuler COVID-19 sing sah.
  • 30 Nopember - Penumpang sing umure 12 taun lan luwih lawas numpak sepur VIA kudu nuduhake bukti vaksinasi lengkap (tes molekuler COVID-19 ora ditampa maneh).
  • Selaras karo syarat Pamrentah Kanada, VIA Rail uga ngembangake kabijakan vaksinasi wajib kanggo karyawane.

VIA Rail Canada (VIA Rail) mbukak kabijakan vaksinasi wajib selaras karo peraturan sing digarisake saiki dening Transport Canada. Kabijakan vaksinasi lengkap Via Rail mbutuhake kabeh wong sing umure 12 taun lan luwih lawas ing sepur kita nuduhake bukti vaksinasi wiwit tanggal 30 Oktober.

Kanggo ngidini wektu penumpang divaksinasi kanthi lengkap, bakal ana wektu transisi sewulan sajrone penumpang bisa lelungan yen nuduhake tes molekuler COVID-19 sing sah sajrone 72 jam wektu lelungan. Periode transisi iki bakal rampung ing 30 November, sawise kabeh penumpang kudu divaksinasi kanthi lengkap supaya bisa numpak sepur.

Tanggal Kunci:

  • 30 Oktober - Penumpang sing umure 12 taun lan luwih lawas numpak sepur VIA kudu nuduhake bukti vaksinasi utawa tes molekuler COVID-19 sing sah.
  • 30 Nopember - Penumpang sing umure 12 taun lan luwih lawas numpak sepur VIA kudu nuduhake bukti vaksinasi lengkap (tes molekuler COVID-19 ora ditampa maneh).

"Nglindhungi kesehatan lan kaslametan warga, penumpang lan masarakat luwih saka mung prioritas utama, iki minangka nilai inti sing ana ing jero. VIA Rel's budaya lan tanggung jawab sing kita kabeh nuduhake, "ujare Cynthia Garneau, Presiden lan Chief Executive Officer. "Implementasine kabijakan vaksinasi wajib iki, selaras karo arahan saka Pamrentah Kanada, bakal menehi lapisan perlindungan tambahan marang COVID-19, lan nggawe sepur kita luwih aman, supaya penumpang bisa terus lelungan kanthi yakin."

Selaras karo Pemerintah saka Canadasyarate, VIA Rel uga ngembangake kabijakan vaksinasi wajib kanggo karyawane. Sing durung miwiti proses vaksinasi nganti 15 November bakal dilebokake cuti administratif.

Malah karo kabijakan vaksinasi sing ketat iki ing papan sepur kita, kabeh langkah liyane sing wis ana ditindakake dening VIA Rel kanggo nanggepi COVID 19 tetep ditrapake. Iki kalebu, ing antarane, syarat kanggo nganggo topeng ing sepur, lan pemeriksaan kesehatan sadurunge munggah pesawat kanggo saben penumpang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar