World Tourism Network ngelingake: Aja ngrusak Pasar Wisata Mewah!

Masa depan perjalanan mewah sawise COVID dicethakaké
Masa depan perjalanan mewah sawise COVID dicethakaké
ditulis dening Dr. Peter E. Tarlow

Pariwisata adhedhasar nggawe kenangan lan kenangan teka saka pengalaman unik lan memikat. Yen lelungan kelas siji dikurangi dadi tingkat layanan lelungan ekonomi sawetara taun kepungkur nanging kanthi rega sing luwih dhuwur, mula profesional lelungan ora bakal kaget nalika bisnis pungkasane mandheg.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wiwit pandemi Covid ngrusak industri pariwisata, para pimpinane golek cara kanggo mbalekake kerugian finansial. 
  • Sawetara ing industri wis ngunggahake rega, liyane wis nyuda barang lan layanan, asring nyalahake inflasi, kegagalan ing rantai pasokan, kekurangan karyawan sing trampil, utawa Pandemi Covid.
  • Jaringan Pariwisata Dunia ngerti manawa masalah sing kasebut ing ndhuwur minangka masalah nyata.

Dr. Peter Tarlow, presiden Jaringan Pariwisata Dunia, lan sing uga ahli babagan keamanan lan keamanan pariwisata lan pariwisata global nerangake:

Nanging, masalah kasebut kalebu industri lan ora bisa migunani kanggo industri sing pengin bali saka ambang bencana kanggo nggunakake asring kurang saka alesan nyata kanggo ngisi lelungan mewah nanging asring ngirim luwih murah tinimbang sing bisa ditindakake. nyana.

The Jaringan Pariwisata Dunia, makili negara-negara pariwisata lan bisnis ing 128 negara, nyengkuyung para anggotane supaya bisa mbangun maneh pariwisata kanthi cara sing mantan pelanggan ora mung mikir babagan "dina-dina lawas sing apik" lelungan nanging ngarepake masa depan sing nyenengake lan keanggunan lelungan. nguripake mundane menyang paweling.

 Ing umur mbangun maneh industri lelungan lan pariwisata ora bisa ndeleng penurunan kualitas produk utawa layanan sing diwenehake. Penurunan kualitas produk lan layanan sing ditawakake bakal nyebabake industri pariwisata, lan ing wektu sing suwe, para pimpinan bakal kelangan dhuwit.

Yen industri lelungan lan pariwisata bakal sukses ing jaman sing angel iki, mula kudu nindakake luwih saka mung ndeleng awake dhewe minangka korban utawa ora bisa ngowahi pelanggan sing mbayar dadi korban layanan sing ora apik lan kualitas produk sing ora apik.   

Nalika lelungan dadi repot, nalika seneng-seneng lelungan dadi karya lelungan, mula ora ana gimik humas utawa marketing sing bisa nutupi rasa kuciwane masyarakat. Nanging, amarga janji ora diwujudake, industri pariwisata bakal ngadhepi krisis kredibilitas.

Umume lelungan ora naif utawa ora ngerti lan amarga kualitas layanan lan produk mudhun utawa dikurangi, lelungan bakal nemokake lokasi anyar sing gelem nyedhiyakake layanan lan produk kanthi kualitas sing luwih murah.

Amarga alasan iki, Jaringan Pariwisata Dunia ndhesek industri supaya:

  •  Panggonan panginepan kudu menehi layanan sing cocog karo rega sing diganti. Hotel mewah ora bisa ngumumake yen bakal ngresiki kamar sapisan ing telung dina. Yen ngisi rega mewah banjur menehi layanan mewah. Yen ora ngurangi rega!
  • Bawa bali lan gawe tunjangan anyar. Nyedhiyakake koran gratis, utawa coklat apik-wengi khusus ngowahi pejalan kaki dadi papan khusus lan paweling.
  • Apa sing bener kanggo industri penginapan uga bener kanggo industri penerbangan. Yen maskapai, sanajan ing kelas kapisan utawa bisnis, dadi ora luwih saka bus-in-the-langit banjur pungkasane lelungan bakal nemokake alternatif liyane. Ing jaman saiki, bisnis bisa ditindakake kanthi ora gampang lan biaya.
  •  Airlines kudu ngilangke struktur ragad a la carte., Padha kudu nuduhake masyarakat sing padha Care ora mung nalika ngupaya bailout pemerintah nanging uga ing wektu apik.
  • Bisnis pariwisata lan lelungan kudu ngembangake jam sing ramah pangguna kanggo lelungan. Check-in menyang hotel ing jam 4:11 lan mriksa metu jam 00:XNUMX iku bodho nalika hotel ora dikuwasani kanthi lengkap. Kawicaksanan kasebut pungkasane luwih larang tinimbang pariwara sing larang sing nggawe janji sing pungkasane bisa nyasarake.
  • Upend kualitas produk sing dilayani lan nggawe produk kasebut nggambarake biaya rega. Yen hotel utawa restoran ngisi ragad premium, kualitas panganan sing disedhiyakake kudu nggambarake ragad kasebut. Kakehan restoran hotel ngethok sudhut nanging ngisi rega premium. Intine yaiku nalika masarakat dadi luwih ngerti babagan jurang antarane biaya lan kualitas penjualan lan reputasi bisa uga bakal mudhun.
  •  Aja janji apa sing ora bisa ditindakake. Ing pungkasan abad pungkasan industri travel lan pariwisata perang kanggo ngranggeh kredibilitas sawijining. Banjur 9-11 ndadekake masyarakat simpatik marang kabutuhan industri. Ing pungkasan dasawarsa pisanan ing abad rong puloh siji industri travel lan pariwisata wis squandered simpati sing. Lelungan lan pariwisata entuk akeh kekarepan lan pangerten sajrone taun Covid. Saiki iki wektu kanggo ngowahi kekarepan sing apik dadi tumindak lan nduduhake marang masarakat kepiye industri lelungan lan pariwisata ngapresiasi para klien lan pelanggan kanthi nggawe produk anyar lan inovatif kanthi rega sing nggambarake kasunyatan.

Wangun marketing paling apik yaiku produk sing apik lan layanan sing apik sing ditampilake ing suasana sing nyenengake lan aman lan aman. Yen lelungan lan pariwisata ngetutake sawetara saran dhasar kasebut, industri paling gedhe ing donya bakal dadi gedhe maneh.

Informasi luwih lengkap babagan Jaringan Pariwisata Dunia lan keanggotaan bukak www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Peter E. Tarlow

Dr. Peter E. Tarlow minangka pamicara lan pakar sing misuwur ing donya kanthi spesialisasi babagan pengaruh kejahatan lan terorisme ing industri pariwisata, manajemen risiko acara lan pariwisata, lan pariwisata lan pangembangan ekonomi. Wiwit 1990, Tarlow wis nulungi komunitas pariwisata kanthi masalah kayata safety lan keamanan lelungan, pangembangan ekonomi, pemasaran kreatif, lan pamikiran kreatif.

Minangka penulis kondhang ing bidang keamanan pariwisata, Tarlow minangka penulis sing nyumbang kanggo pirang-pirang buku babagan keamanan pariwisata, lan nerbitake pirang-pirang artikel riset akademik lan terapan babagan masalah keamanan kalebu artikel sing diterbitake ing The Futurist, Journal of Travel Research lan Manajemen Keamanan. Macem-macem artikel profesional lan ilmiah Tarlow kalebu artikel babagan subyek kayata: "wisata peteng", teori terorisme, lan pangembangan ekonomi liwat pariwisata, agama lan terorisme lan wisata pelayaran. Tarlow uga nulis lan nerbitake buletin pariwisata on-line populer Tourism Tidbits sing diwaca dening ewonan profesional pariwisata lan lelungan ing saindenging jagad ing edisi basa Inggris, Spanyol, lan Portugis.

https://safertourism.com/

Ninggalake Komentar

eTurboNews | eTN