Bahama ngumumake Partisipasi ing WTM London 2021

Bahama ing WTM
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kapuloan Bahamas bakal bali taun iki menyang World Travel Market (WTM), acara global utama kanggo industri perjalanan, sing bakal dianakake ing ExCeL London, Inggris, wiwit tanggal 1-3 November 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bahama terus nuduhake ketangguhan nalika ngadhepi tantangan lan saiki wis posisi sing apik kanggo pemulihan pariwisata.
  2. Watesan lelungan wis suda lan panjaluk kanggo preian jarak jauh saya mundhak.
  3. Fokus utama ing acara taun iki yaiku nganyari perdagangan lelungan babagan proposisi merek 16-Pulo, nampilake pengalaman pengunjung, lan nyengkuyung promosi kenaikan pesawat udara saka Inggris.

Direktur Jenderal PT Kamentrian Pariwisata Bahama, Investasi & Penerbangan (BMOTIA), Joy Jibrilu, bakal mimpin delegasi Bahamas. Mitra lan pemangku kepentingan Bahamas uga bakal teka lan bakal gabung karo perwakilan Pariwisata ing stand no. CA 240.

Swara wulan 18 pungkasan, Bahama wis terus nuduhake daya tahan ing ngadhepi tantangan lan saiki wis posisi sing apik kanggo pemulihan pariwisata amarga larangan lelungan gampang lan panjaluk preian jarak jauh mundhak.

Fokus utama kanggo BMOTIA ing acara taun iki yaiku kanggo melu perdagangan lelungan kanggo nganyari babagan proposisi merek 16-Pulo, nampilake pengalaman pengunjung ing pulo lan nyengkuyung supaya bisa ningkatake peningkatan transportasi udara saka Inggris. British Airways dijadwalake mabur menyang Bahama kaping enem seminggu wiwit tanggal 2 November 2021. Kajaba iku, Virgin Atlantic ngluncurake penerbangan langsung anyar kaping pindho saben minggu saka London Heathrow wiwit tanggal 20 November 2021, nggawe pulo kasebut luwih gampang diakses.

I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan kanggo Bahamas komentar: "Pariwisata minangka komponen penting kanggo tuwuh lan pangembangan Bahamas, lan kita wis ndeleng pratandha positif yen pemulihan sing kuat bakal ditindakake. dumadi ing panggonan sing dituju. Rawuh kita ing WTM bakal menehi kesempatan kanggo nguatake hubungan kita karo mitra industri sing dihargai lan nampilake macem-macem pengalaman lan pangembangan anyar.

Joy Jibrilu, Direktur Jenderal, Kementerian Pariwisata Bahamas, nambahake: "Kita seneng banget bisa rawuh ing WTM taun iki kanthi pribadi maneh lan ngarep-arep bisa ketemu maneh karo mitra dagang lelungan kanggo ngrembug cara kita bisa kolaborasi lan nuduhake paling anyar. warta lan nganyari. Nalika sektor pariwisata Bahamas terus pulih, paningkatan pesawat udara saka BA lan Virgin Atlantic menehi kesempatan sing apik kanggo nampani pengunjung Inggris lan nuduhake kabeh pengalaman apik sing ditawakake ing panggonan kasebut.

Nalika nyiapake kanggo nampa tamu Inggris kanthi jumlah sing saya akeh, Bahamas ngarepake pengunjung sing nyenengake kanthi macem-macem kegiatan anyar lan nyenengake uga sawetara hotel lan restoran sing dibukak maneh lan pembangunan anyar. Saka Hurricane Hole Superyacht Marina kanggo Atlantis Paradise Island, Baha Mar kanggo Margaritaville Beach Resort, tamu bakal dianggep restoran paling apik banget, pantai pribadi lan taman banyu Kepulauan Bahamas kudu kurban.

Babagan BAHAMAS 

Kanthi luwih saka 700 pulo lan pulo lan 16 tujuan pulo sing unik, Bahamas mung 50 mil saka pesisir Florida, nawakake uwal flyaway sing gampang ngeterake wong sing lelungan saka saben dinane. Kapuloan Bahama nduweni aktivitas mancing kelas donya, nyilem, prahu, manuk, lan alam, ewonan mil banyu sing paling nggumunake ing bumi lan pesisir sing resik nunggu kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulo sing ditawakake ing www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube utawa Instagram kanggo ndeleng kenapa Luwih Apik ing Bahama.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar