Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Singapur Warta Breaking UK

WTM London Mbukak: Mbebasake utawa Medeni?

WTM London
WTM London
ditulis dening Juergen T Steinmetz

World Travel Market mbukak; World Pariwisata patemon ing London - lan iku patemon seneng supaya adoh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Miturut prakiraan sing dirilis dening World Travel Market (WTM), peserta pameran saka luwih saka 100 negara dikonfirmasi, kanthi para panuku teka saka 141 negara lan wilayah menyang pameran dagang ing London (1-3 November).
  • Rong minggu kepungkur, Jaringan Pariwisata Dunia nyuwun marang Reed, panitia WTM London, supaya menehi mandat topeng rai.
  • World Travel Market janji safety kanggo kabeh peserta minangka prioritas paling dhuwur.

Rong minggu kepungkur, WTN ngandika eTurboNews lan dikirim ing situs web: "Disaranake sampeyan nganggo topeng rai nalika sampeyan ana ing ruangan njero ruangan karo wong sing biasane ora dicampur karo."

Jaringan Pariwisata Dunia ndesek WTM minggu kepungkur supaya luwih maju lan mrentahake topeng kanggo kabeh wong.

Dina iki, lawang ing Excel Exhibition Center ing London dibukak ing 10:00 ing 1. November kanggo World Pariwisata kanggo teka bebarengan, kanggo salaman maneh, lan rangkulan.

Topeng kurang dikarepake, lan meh kabeh wong sing kerja utawa nekani papan kasebut, kalebu staf restoran, ora nyoba nganggo topeng.

1 Nopember uga minangka dina pamrentah Inggris santai syarat, ironis ing dina nalika laporan liyane ujar manawa kasur perawatan intensif meh ora kasedhiya lan nomer COVID-19 mundhak.

Kasus, kasus aktif, rawat inap, lan tingkat kematian mundhak ing Inggris, nanging papan acara kaya Excel, bar, lan klub wengi mbukak lan wong rumangsa dibebasake.

Perasaan sing mbebasake iki sing ditindakake ing Pasar Wisata Dunia ing London saiki. Lelungan lan pariwisata minangka kulawarga gedhe, lan sampeyan ndeleng nangis, lan sentuhan manungsa bali nalika kanca-kanca lawas ketemu maneh sawise 2 taun larangan COVID.

WTM mriksa cathetan vaksinasi kanggo kabeh wong sing mlebu ing pusat pameran, nanging apa iki cukup? Umume rawat inap anyar katon dening wong sing wis divaksinasi kanthi lengkap.

Pasar Wisata Dunia luwih sepi, ana akeh ruang terbuka lan papan lungguh, lan sanajan rame nalika antri kanggo ngombe kopi, tegese peserta bisa nyebar ing ruang pameran.

Staff - ora topeng
Hon. Edmund Bartlett nyiapake wawancara karo CNN Richard Quest
Costa Coffee hand sanitizer ora bisa digunakake
Konferensi Pers Thailand

Desain stand luwih cilik, nanging jarak ing stand ora owah akeh. Pameran lan pengunjung luwih sithik. Arab Saudi mesthi nuduhake kekuwatan kanggo nampilake stand spektakuler ing Paviliun. Arab Saudi minangka mitra acara resmi kanggo WTM.

Yen WTN bisa nduduhake sajrone rong minggu, ora ana kasus anyar sing metu saka topeng, ora ana kabijakan jarak sosial, mula bakal ana bab anyar kanggo acara ing Inggris lan rapat lan industri insentif ing papan liya diadegake.

eTurboNews bakal nuduhake at IMEX Amerika, Rapat lan nyurung Trade Show ing Las Vegas 8-11. november.

eTurboNews uga sawijining mitra media resmi kanggo World Travel Market London.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar