Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Apa mung wong sugih sing bisa preian ing mangsa ngarep?

Industri lelungan pungkasane ketemu maneh ing WTM London
Industri lelungan pungkasane ketemu maneh ing WTM London
ditulis dening Harry Johnson

Udakara 1000 profesional saka sak ndonya ditakoni babagan pengaruh kenaikan rega sing diantisipasi amarga pandemi ing pasar sakabèhé.

Print Friendly, PDF & Email

Profesional industri meh padha dipérang babagan apa mung wong sugih sing bisa preian ing mangsa ngarep, ujare riset sing dirilis dina iki (Senin 1 November) dening WTM London, acara global utama kanggo industri perjalanan.

Udakara 1000 profesional saka sak ndonya ditakoni babagan pengaruh kenaikan rega sing diantisipasi amarga pandemi ing pasar sakabèhé. Luwih saka setengah (51%) prihatin yen lelungan bakal dadi cagar alam wong sugih, kanthi 49% ora setuju.

Laporan Industri WTM uga takon babagan skala kenaikan kasebut, kanthi asil net sing negesake manawa rega bakal munggah ing taun 2022. Luwih saka siji-ing-telu (35%) saka sampel ujar manawa rega bakal mundhak. antarane 1% lan 20% dibandhingake karo taun saiki. Nanging, tekanan biaya sing kuat lan kabutuhan mbalekake bathi sing ilang sajrone pandemi tegese luwih saka siji-sapuluh (12%) ngarepake rega luwih saka 20%.

Ing sisih liya, sawetara sing ngarepake rega bakal mudhun kanthi 15% prédhiksi penurunan sithik antarane 1% lan 20%, dene 9% ujar manawa rega perusahaan bakal mudhun kanthi signifikan, luwih saka 20%.

Kira-kira seperlima (22%) ngarepake rega padha.

Konsumen Inggris uga ngerti manawa pengaruh kembar saka COVID-19 lan Brexit ing rega duweni potensi kanggo mengaruhi keterjangkauan lelungan, kanthi 70% ngakoni iki minangka prihatin kanggo masa depan.

Simon Press, WTM London, Direktur Pameran, ujar: "Ing Inggris, total biaya lelungan jaban rangkah kanggo musim panas wis miring amarga kudu mbayar tes, dene panjaluk kanggo staycation nyebabake kekurangan lan kenaikan rega. Tekanan khusus kasebut bisa uga ora bisa ditrapake kanggo taun ngarep, nanging asil saka industri kasebut ora jelas - rega bakal mundhak ing 2022.

"Akeh sektor lelungan sing mindhah pesen konsumen menyang 'nilai' tinimbang 'biaya'. Tantangan kanggo industri yaiku kanggo mesthekake yen bisa nyedhiyakake produk lan pengalaman sing mbenerake kenaikan rega kanggo wong sing lelungan lan nahan margine, nanging tanpa regane metu saka pasar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar