Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel rapat News wong Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Brits mikir topeng rai kudu terus dipakai ing penerbangan

Apa istirahat kutha bisa ngimbangi kekurangan ing lelungan bisnis?
Apa istirahat kutha bisa ngimbangi kekurangan ing lelungan bisnis?
ditulis dening Harry Johnson

Sanajan ana larangan, umume wong isih rumangsa bener lan pantes nganggo topeng rai ing pesawat, selaras karo kabijakan akeh maskapai.

Print Friendly, PDF & Email

Telung saka patang populasi diwasa Inggris mikir topeng rai kudu terus dipakai penumpang ing penerbangan, miturut riset sing dirilis dina iki (Senin 1 November) dening WTM London.

Ana persetujuan sing wiyar ing kabeh klompok umur, nanging luwih saka 65s sing paling pengin ndeleng aturan kasebut dijaga, ujare Laporan Industri WTM, dirilis ing WTM London, acara global utama industri perjalanan, sing bakal ditindakake sabanjure. telung dina (Senin 1 - Rebo 3 November) ing ExCeL - London.

Nalika ditakoni: Apa sampeyan rumangsa topeng rai isih kudu dianggo ing pesawat? 73% mangsuli ya - luwih dhuwur tinimbang 14% sing ora setuju. Sisa 13% ujar manawa ora yakin.

Klompok sing umure luwih saka 65 taun minangka bagean saka masyarakat sing paling disenengi, kanthi 82% ujar manawa topeng kudu dipakai sajrone penerbangan, ngumumake polling 1,000 konsumen Inggris.

Sing ing kategori umur 25-64 meh merata pamisah ing persetujuan sing, karo 73% saka 55-64s; 74% saka 45-54s; 73% saka 35-44 lan 72% saka 25-34 ujar yen penumpang kudu nganggo topeng.

Ing antarane generasi mudha, 62% saka 18-21 lan 60% saka 22-24 percaya maskapai kudu terus nggawe wajib nganggo topeng rai.

Aturan kanggo nganggo topeng rai diganti ing Inggris tanggal 19 Juli, nalika larangan wis entek.

Wiwit 19 Juli, wis ora dadi syarat sah kanggo nganggo topeng rai ing njero ruangan ing Inggris, sanajan Boris Johnson njaluk supaya masarakat terus nutupi raine ing 'ruang sing rame lan tertutup'. Aturan topeng rai sing luwih ketat ditrapake ing Wales lan Skotlandia.

Umume maskapai, kalebu Ryanair, easyJet, TUI lan Jet2 nindakake kabijakan topeng rai wajib kanggo kabeh penumpang umur enem lan luwih, uga kru kabin, kajaba dibebasake.

Direktur Pameran WTM London Simon Press ujar: "Cetha, sanajan larangan larangan, umume wong isih rumangsa bener lan cocog nganggo topeng rai nalika penerbangan, selaras karo kabijakan akeh maskapai."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar