Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Israel Breaking News News Keslametan transportasi News Wire Plancongan

Israel Mbukak maneh kanggo Wisatawan Internasional

ditulis dening Dmytro Makarov

Kanggo pisanan ing luwih saka wolulas sasi, lelungan individu lan kelompok sing wis divaksinasi saka Amerika Serikat lan Kanada olèh mlebu ing Israel lan njelajah budaya, sejarah, lan lanskap sing nggumunake ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Israel mbukak maneh wates kanggo pengunjung Amerika lan Kanada.
  2. Pandhuan anyar kanggo mlebu mbutuhake tes PCR 72 jam sadurunge penerbangan metu lan njupuk tes PCR nalika tekan ing Israel kanthi karantina.
  3. Menteri Israel nggawe rencana kasebut ing ndhuwur sing disetujoni kabinet COVID lan bakal ditrapake tanggal 1 November 2021.

The Menteri Pariwisata Israel ngumumake yen saiki, turis sing wis divaksinasi saka Amerika Serikat lan Kanada bisa nerusake kabeh lelungan menyang Israel. Sawise miwiti program pambuka maneh pilot ing Mei 2021, sing wiwitane ngidini sawetara klompok wisata sing dipilih kanggo mlebu ing negara kasebut, kabeh wong sing wis divaksinasi saiki bisa ngunjungi Israel sawise ditutup amarga larangan COVID-19.

"Kanggo ujar manawa kita bungah yen Israel mbukak maneh kanggo wong sing seneng lelungan dina iki minangka understatement," ujare Eyal Carlin, Komisioner Pariwisata kanggo Amerika Utara. "Israel wis njupuk langkah sing luar biasa kanggo nglindhungi warga lan pengunjung lan kita bangga bisa njamin perjalanan sing aman lan ora bisa dilalekake COVID. Kanthi tingkat vaksinasi sing unggul lan kesempatan sing ora ana pungkasan kanggo kegiatan ruangan, kita kepengin banget nampani pengunjung bali kanthi tangan mbukak - mesthi, kanthi jarak sosial sing aman.

Perdana Menteri Israel Naftali Bennett bebarengan karo sawetara Menteri liyane ing negara kasebut (Pariwisata, Kesehatan, Transportasi, lan sapiturute), wis kumpul lan nggawe rencana ing ngisor iki sing wis disetujoni dening kabinet COVID lan bakal ditrapake dina iki, 1 November - kanthi pangembangan lan varian COVID anyar sing dipantau kanthi rapet.

"Kita wis ngenteni wektu iki, kanggo nggawa bali lelungan internasional menyang negara kita, kanggo wektu sing suwe banget," ujare Yoel Razvozov, Menteri Pariwisata Israel. "Kita seneng banget nuduhake negara kita karo kabeh wong maneh lan aku bangga bisa kerja bareng karo Perdana Menteri Naftali Bennett ing antarane Menteri liyane ing negara kasebut kanggo njamin bali menyang pariwisata kanthi aman lan aman."

Ing dina iki, pedoman kanggo mlebu kalebu:

Nganakake tes PCR 72 jam sadurunge penerbangan metu, ngisi deklarasi penumpang, lan njupuk tes PCR nalika tekan ing Israel (perlu dikarantina ing hotel nganti asil bali utawa 24 jam liwat - sing luwih cilik saka loro).
Kanggo mlebu negara, siji kudu:

  • Wis divaksinasi karo rong dosis vaksin Pfizer utawa Moderna paling sethithik 14 dina sadurunge dina mlebu menyang Israel (14 dina kudu wis liwati wiwit nampa dosis kaping pindho nalika tekan Israel, nanging ora luwih saka 180 dina sawise ninggalake Israel - ie, yen wis nem sasi wiwit dosis kapindho, sampeyan kudu dijupuk nyurung kanggo ngetik).
    • Sing wis nampa dosis vaksin booster, lan paling ora 14 dina wis liwati wiwit ditampa, bisa mlebu ing Israel. 
  • Wis disuntik karo siji dosis vaksin Johnson & Johnson paling sethithik 14 dina sadurunge dina mlebu menyang Israel (14 dina kudu wis liwati wiwit nampa dosis kaping pindho nalika tekan Israel, nanging ora luwih saka 180 dina sawise ninggalake Israel - ie., yen wis nem sasi wiwit dosis kapindho, sampeyan kudu dijupuk booster kanggo ngetik).
    • Sing wis nampa dosis vaksin booster, lan paling ora 14 dina wis liwati wiwit ditampa, bisa mlebu ing Israel. 
  • Wis pulih saka COVID-19 lan sing nuduhake bukti asil tes NAAT positif paling ora 11 dina sadurunge dina mlebu ing Israel (ora luwih saka 180 dina sawise ninggalake Israel).
  • Wis pulih saka COVID-19 lan wis nampa paling ora siji dosis vaksin sing disetujoni WHO.

Pedoman sing jero bisa ditemokake kene. Kajaba iku, mangga ngunjungi https://israel.travel/ kanggo kabeh nganyari protokol entri lan jawaban sing bakal teka kanggo FAQ.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan lelungan menyang Israel utawa ngrancang perjalanan sampeyan, bukak https://israel.travel/. Kanggo tetep inspirasi, tindakake Kamentrian Pariwisata Israel ing FacebookInstagram, lan Twitter.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar