Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis rapat News wong Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Paling apik ing Industri diajeni ing WTM London

Paling apik ing Industri diajeni ing WTM London
Paling apik ing Industri diajeni ing WTM London
ditulis dening Harry Johnson

WTM London wis dijenengi World Travel Leaders taun iki, pangenalan taunan perusahaan lan individu saka sak ndonya sing wis impact positif ing wilayah tartamtu utawa sektor.

Print Friendly, PDF & Email

Pemenang penghargaan World Travel Leader elit ngumumake dina iki (1 November) ing WTM London 2021.

WTM London wis dijenengi World Travel Leaders taun iki, pangenalan taunan perusahaan lan individu saka sak ndonya sing wis impact positif ing wilayah tartamtu utawa sektor.

Presentasi penghargaan bakal kasedhiya kanggo ditonton kanthi dikarepake wiwit 1 November ing situs web WTM London, kanthi para pemenang dicethakaké liwat wawancara virtual.

Bisnis dinominasikake kanggo penghargaan dening WTM Official Media Partners, klompok organisasi media perdagangan travel terkemuka ing donya. Pakar industri lan eksekutif WTM nyinaoni entri kanggo mutusake sapa sing bakal dadi pemenang.

Kriteria sukses minangka tema utama WTM London taun iki: Sambungake maneh. Mbangun maneh. Inovasi.

Pemenang saka asosiasi perdagangan lan individu industri sing unggul nganti rantai hotel lan jalur pelayaran.

  • Pemenang saka nominasi sing diajokake dening Canadian Travel Press - publikasi perdagangan perjalanan sing paling maca ing Kanada - yaiku Asosiasi Agen Perjalanan Kanada (ACTA).

ACTA cepet-cepet nyengkuyung agen perjalanan nalika Kanada ngetrapake sawetara watesan tapel wates sing paling ketat ing jagad iki ing tengah pandemik.

Asosiasi kasebut kerja sama karo para pemangku kepentingan industri perjalanan lan pariwisata liyane kanggo lobi supaya bisa mbukak maneh wates kanthi aman.

Iki uga lobi lan menang kampanye kanggo komisi agen perjalanan supaya dilindhungi nalika pamrentah Kanada mrentahake mbalekaken konsumen minangka bagean saka paket bantuan finansial kanggo maskapai Kanada lan operasi tur.

  • Perusahaan manajemen hotel Felix Hotels dadi pemenang saka nominasi sing diajokake dening L'Agenzia di Viaggi saka Italia.

Diadegake dening rong pengusaha Sardinia, Agostino Cicalò lan Paolo Manca, debut ing Oktober 2020 sanajan ana pandemi sing terus-terusan.

Saiki nawakake pitung hotel lan omah ing tujuan liburan sing dikarepake ing Sardinia.

Kampanye iklan diluncurake ing wulan Juni ing enem negara: Inggris, Jerman, Holland, Prancis, Swiss lan Italia.

  • Pemenang saka nominasi sing disedhiyakake dening Trav Talk India - majalah warta perdagangan perjalanan terkemuka ing Asia Kidul - yaiku Waxpol Hotels & Resorts.

Nggawe gugus tugas Covid kanggo mbantu tim supaya tetep aman, nyedhiyakake akses menyang perawatan medis yen perlu, lan nambah dhukungan finansial tambahan. Ora ana PHK utawa potongan gaji.

Perusahaan uga wis ndhukung sekolah lokal kanthi nyediakake jamban kapisah kanggo bocah-bocah wadon; meja lan kursi kanggo kelas; perpustakaan lan fasilitas olahraga; layar karo panyambungan internet kanggo pendidikan digital; lan peralatan dolanan.

Salajengipun, kerja sama karo wong liya ing industri kanggo ngembangake pedoman lan latihan Covid-19 kanggo homestay, kemah, resor lan hotel.

  • Pemenang saka nominasi sing disedhiyakake dening Hosteltur yaiku Viajes El Corte Ingles, salah sawijining jaringan agensi perjalanan sing paling gedhe ing Spanyol.

Kabeh utawa umume agensi lelungan ditutup nalika ngunci, mula turnover mudhun meh 89%.

Iku pivoted kanggo nawakake layanan saluran Omni, ngembangaken cara kanggo ngawula pelanggan online lan ing telpon.

Uga gabung karo agensi perjalanan online Spanyol Nyathetitravel, ngedegake perusahaan gabungan karo luwih saka 500 toko lan tenaga kerja luwih saka 5,000 wong, "kanggo nggawe grup wisata sing posisi dhewe minangka pimpinan agensi travel sing nganggo basa Spanyol".

Agensi kasebut uga ngembangake teknologi kanggo ngatur perjalanan bisnis kanthi luwih apik.

  • Richard Fain, Ketua Eksekutif lan Ketua, Royal Caribbean Group, minangka pemenang saka nominasi sing diajokake Travel Weekly US.

Nalika industri pelayaran AS dilarang beroperasi dening pemerintah luwih saka setahun, Fain tetep sesambungan karo agen perjalanan liwat seri video pribadi sing inspirasi, sing direkam ing kebone dening bojone.

Raksasa pelayaran kasebut uga nyedhiyakake utangan tanpa bunga $ 40 yuta kanggo agensi lelungan lan kerja sama karo Norwegian Cruise Line Holdings kanggo nggawe Panel Sail Sehat, klompok ahli kesehatan lan sanitasi sing menehi 74 rekomendasi babagan cara pelayaran bisa diterusake.

  • Pemenang saka nominasi sing diajokake dening Travel & Tourism News (TTN) Timur Tengah yaiku Shurooq, Otoritas Investasi lan Pembangunan Sharjah.

Sajrone rong taun kepungkur, dheweke wis ngawasi ngrampungake sawetara proyek amarga Sharjah nggawe macem-macem ekonomi lan ngembangake luwih akeh pilihan wisata eko lan petualangan.

Proyek kasebut kalebu mbangun maneh Kalba minangka tujuan ekowisata; lan rute hiking lan observatorium ing Khorfakkan; lan resor glamping anyar sing diarani The Moon Retreat.

  • Kapal anyar lan kredensial kelestarian minangka faktor kunci sukses MSC Cruises, pemenang saka nominasi sing diterusake dening TTG Media UK.

Diluncurake sajrone pandemi, MSC Virtuosa lan MSC Seaside menehi jalur pelayaran kesempatan kanggo njaga kasenengan ing sekitar merek lan menehi prioritas pesen kelestarian.

Kapal loro kasebut nduweni teknologi kanggo nyuda emisi; panyambungan daya shore-to-ship, supaya bisa nyambung menyang jaringan listrik lokal nalika ing port; lan pembangunan efisien energi kanggo bantuan MSC Cruises menyang ambisi 2.5% taun-on-taun konsumsi bahan bakar target.

  • Pemenang saka nominasi sing diajokake dening penerbit perjalanan Rusia Tourbus yaiku Radisson Collection Paradise Resort & Spa, Sochi.

Resor iki minangka basis sing cocog kanggo njelajah Riviera Rusia, nawakake pemandangan segara lan gunung saka 508 kamar lan enem vila.

Dumunung ing taman Olimpiade lan kanthi pantai pasir dhewe, hotel iki dadi tuan rumah acara bisnis uga lelungan luang.

Iki promosi pariwisata ekologis lan lestari, ndhukung pelestarian Segara Ireng lan Pagunungan Kaukasus.

  • Pemenang saka nominasi sing diajokake dening Mercado & Eventos ing Brasil yaiku Bruno Wendling, Direktur Presiden Yayasan Pariwisata Mato Grosso do Sul lan Presiden Forum Sekretaris Pariwisata Brasil (Fornatur).

Dheweke lobi politikus kanggo undang-undang lan dhukungan finansial kanggo mbantu sektor lelungan.

Inisiatif sing dikembangake kalebu kampanye sing diarani 'Sugeng rawuh, nanging nganggo topeng'; latihan kanggo produk anyar lan solusi teknologi; lan drive marketing.

  • Pemenang saka nominasi sing diterusake dening publikasi teknologi B2B Inggris, Travolution, yaiku platform manajemen perjalanan global TravelPerk, kanggo pangembangan API TravelSafe.

Iki ngidini panyedhiya lelungan nyedhiyakake wawasan wektu nyata marang pelanggan babagan watesan perjalanan Covid-19, kalebu informasi perjalanan titik-ke-titik, dokumen perjalanan, tingkat transmisi regional, pedoman lokal, langkah-langkah keamanan maskapai lan liya-liyane.

Direktur Senior WTM London, Simon Press, ngandika:

"Jaringan mitra media global WTM ana hubungane saben dina karo profesional lelungan lan pariwisata ing sektor kita. Keahlian lan sambungan regional kasebut tegese para pemenang World Travel Leaders minangka wakil sing paling apik ing industri kita.

"Kita kesengsem banget babagan cara perusahaan lan eksekutif perjalanan wirausaha ing saindenging jagad wis adaptasi kanthi cepet lan cerdas kanggo tantangan pandemi sing durung tau ana sadurunge lan kepiye cara nggambarake motto Reconnect. Mbangun maneh. Inovasi.”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar