Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News wong Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Travel Forward Day One: Artificial intelligence iku nyata

Travel Forward Day One: Artificial intelligence iku nyata.
Travel Forward Day One: Artificial intelligence iku nyata.
ditulis dening Harry Johnson

AI mung bisa digunakake nalika data, lan platform hosting, cocok kanggo tujuan nggunakake AI kanggo mbangun pengalaman sing luwih apik kanggo lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Dina pambuka Travel Forward diwiwiti kanthi sesi khusus kanggo AI ing lelungan.
  • Piranti kasebut ana kanggo personalisasi massal - nanging pola pikir kudu diganti. Segmentasi dudu personalisasi.
  • Yen sampeyan nuduhake data, algoritma bisa digunakake ing sumber, personalisasi bisa dadi kolaborasi, kemitraan.

Eksekutif teknologi senior saka kabeh industri perjalanan percaya yen intelijen buatan (AI) bakal muter peran pivotal nyopir Recovery saka lelungan anggere mranata pikiran lan Donyane menyang enggo bareng data owah-owahan.

Dina pambuka Travel Forward diwiwiti kanthi sesi khusus kanggo AI ing lelungan.

Andy Owen-Jones, CEO lan co-founder saka AI-early-adopter bd4travel, ujar manawa AI lan machine learning minangka cara mung kanggo perusahaan lelungan kanggo "nyimpulake" apa sing dikarepake para wisatawan.

Nanging, kanggo ngluwihi "rata-rata" lan menyang "personalisasi", AI spesialis mbutuhake akses menyang data

"Alat kasebut ana kanggo personalisasi massal - nanging pola pikir kudu diganti. Segmentasi dudu personalisasi.

Sundar Narasimhan saka Saber Labs nyathet manawa bedane iki dibayangke babagan aplikasi perusahaan AI lan machine learning ing lelungan saiki direkayasa lan dioptimalake kanggo nambah pengalaman kanggo lelungan lan adoh saka ngoptimalake asil kanggo supplier.

Dheweke uga nyengkuyung pola pikir anyar babagan enggo bareng data.

"Yen sampeyan nuduhake data, algoritma bisa digunakake ing sumber, personalisasi bisa dadi kolaborasi, kemitraan." Dheweke mbatesi kasus panggunaan ing mangsa ngarep ing ngendi AI bisa nyedhiyakake pengalaman perjalanan ing ngendi penerbangan lan akomodasi wis dipersonalisasi.

Pikiran, paradigma anyar lan pikiran seger uga dadi tema sajrone sesi liyane. Jospeh Ling saka Vouch nerangake carane bisnise kudu ngganti pola pikir ing industri hotel.

"Kita kudu ngyakinake para pengusaha hotel manawa interaksi manungsa ora padha ing kabeh titik kontak. Produk kita mbantu para pengusaha hotel kanggo ngotomatisasi akeh tugas sing ora perlu sentuhan manungsa, sing mbebasake staf hotel kanggo fokus ing tugas sing bisa nyebabake pengalaman tamu, "ujare.

Industri liyane ing ngendi pola pikir kudu diganti yaiku penerbangan. Dhiskusi panel ing wayah sore ora jelas yen nambah enggo bareng data antarane maskapai, operator bandara lan kontrol lalu lintas udhara bisa ningkatake efisiensi pesawat lan rute, kanthi entuk manfaat langsung saka emisi sing luwih murah liwat nyuda bahan bakar.

Yann Cabaret saka SITA ngandhani kamar sing dikemas manawa "teknologi modern ndhukung kolaborasi - kanthi data sing ana, kita bisa ngetrapake pembelajaran mesin kanggo ngoptimalake gerakan pesawat, ing langit utawa bandara."

Nanging, pertimbangan komersial nyegah akeh operator sektor swasta sing nuduhake data, kahanan sing ora cocog karo nglawan darurat iklim. "Upaya industri mung bisa ditindakake yen kabeh wong ana," ujare.

Volume data terstruktur lan ora terstruktur ing industri lelungan nggawe lingkungan sing sampurna kanggo intelijen buatan kanggo ngasilake produk anyar, pengalaman sing luwih apik kanggo lelungan lan luwih akeh bathi kanggo perusahaan lelungan. Nanging, akibat kasebut yaiku volume data tegese perusahaan kudu mikir babagan validasi data sadurunge nggunakake.

Manual Hilty saka spesialis teknologi perencanaan perjalanan multi-dina Nezasa ujar manawa bisnise wis ngembangake platform supaya bisa ndhukung analytics data lan AI kanthi skala lan ngetrapake wawasan ing tingkat pribadi.

"Planning, pesenan lan nepaki Tours multi-dina wis akeh, akeh touchpoints saben kang lapisan dhewe kerumitan,"Ngandika. "Kita ngerti yen AI mung bisa digunakake nalika data, lan platform hosting, cocog kanggo tujuan nggunakake AI kanggo mbangun pengalaman sing luwih apik kanggo lelungan".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar