Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Costa Rica Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Kosta Rika saiki mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19

Kosta Rika saiki mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19
Kosta Rika saiki mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Kabeh perusahaan komersial ing Kosta Rika mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19 kanggo nglindhungi warga lan pengunjung negara kasebut, wiwit tanggal 8 Januari 2022.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kabeh pengunjung, tanpa preduli saka umur lan status vaksinasi, kudu ngrampungake formulir HEALTH PASS epidemiologis elektronik, paling ora 72 jam sadurunge lelungan.
  • Wong-wong sing disuntik kudu masang "Kartu Rekam Vaksinasi COVID-19" ing formulir kasebut lan bakal nampa kode QR khusus sing bisa digunakake kanggo mlebu ing perusahaan komersial ing negara kasebut. 
  • Wiwit tanggal 1 Desember 2021 nganti 7 Januari 2022, bakal ana periode transisi ing ngendi perusahaan komersial bisa ngakoni individu tanpa jadwal vaksinasi lengkap, yen padha beroperasi kanthi kapasitas 50%.

Wiwit 8 Januari 2022, kabeh panyiapan komersial ing Costa Rica bakal mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19 minangka upaya kanggo nglindhungi warga lan pengunjung negara kasebut. Bukti vaksinasi kudu diverifikasi kanthi kode QR utawa "Kartu Rekam Vaksinasi COVID-19," lan bakal ditrapake kanggo kabeh wong sing umure 12 taun utawa luwih. Perusahaan komersial kalebu hotel lan resort, restoran lan bar, layanan wisata petualangan, kasino, toko, museum, gimnasium, lan akademi seni lan tari. Layanan penting, kayata toko kelontong lan apotek, ora mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19.  

Wiwit tanggal 1 Desember 2021 nganti 7 Januari 2022, bakal ana periode transisi ing ngendi perusahaan komersial bisa ngakoni individu tanpa jadwal vaksinasi lengkap, yen padha beroperasi kanthi kapasitas 50%. Perusahaan sing milih beroperasi kanthi kapasitas 100% kudu mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19. 

Costa Ricasyarat entri tetep kaya ing ngisor iki:

  • Kabeh pengunjung, tanpa preduli saka umur lan status vaksinasi, kudu ngrampungake formulir HEALTH PASS epidemiologis elektronik paling ora 72 jam sadurunge lelungan. Wong-wong sing disuntik kudu masang "Kartu Rekam Vaksinasi COVID-19" ing formulir kasebut lan bakal nampa kode QR khusus sing bisa digunakake kanggo mlebu ing perusahaan komersial ing negara kasebut. 
  • Pengunjung sing wis divaksinasi lengkap nglawan COVID-19 lan bocah cilik ing umur 18 taun bisa mlebu negara kasebut tanpa kabijakan asuransi perjalanan nganti 7 Januari 2022. Wiwit tanggal 8 Januari, pengecualian kabijakan asuransi perjalanan mung ditrapake kanggo pengunjung lan bocah cilik sing wis divaksinasi. ing umur 12. Sing durung divaksinasi lengkap kudu tuku kabijakan asuransi perjalanan lokal utawa internasional sing nutupi biaya COVID-19 lan karantina, yen perlu. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar