Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong News Wire Plancongan Warta Breaking UK Wtn

Ngendi lan Kapan VIP Paling Top ing Pasar Wisata Dunia Bener Ketemu?

Koktail WTTC
Koktail WTTC
ditulis dening Juergen T Steinmetz

WTTC Cocktail ing Chesterfield Mayfair ing London minangka acara khusus kanggo VIP paling dhuwur ing industri lelungan lan pariwisata global. Bengi iki, 2 November minangka pimpinan pisanan bisa ndeleng saben liyane - lan wis dikempalken.

Print Friendly, PDF & Email
  • Hotel Chesterfield Mayfair ing London wis dadi ajang luwih saka 20 taun kanggo para pamimpin pariwisata ketemu kanggo WTTC Cocktail ing wayah sore kaping pindho ing Pasar Wisata Dunia.
  • Bengi iki, sawise 2 taun, para pimpinan pariwisata bisa kumpul, lali babagan topeng, lan nyusul.
  • UNWTO diwakili dening Anita Mendiratta. Sekretaris Jenderal tetep absen.

Kanggo luwih saka 20 taun, persahabatan lan bisnis diwiwiti utawa diterusake ing hotel butik 5-bintang sing cedhak karo Greenfield ing London, Chesterfield Mayfair Hotel.

The Pariwisata lan Pariwisata Dunial saben taun sak World Travel Market ngajak anggota, mentri, lan VIP liyane kanggo t hotel kanggo anggur, sampanye, lan cemilan.

Iki minangka salah sawijining acara sing paling dituntut ing sela-sela Pasar Wisata Dunia.

Acara iki bengi iki minangka kesempatan sing apik kanggo CEO WTTC anyar Julia Simpson, kanggo ngucapake anggota, menteri, lan tamu. Dheweke njupuk pimpinan organisasi iki sing makili 200 bisnis paling gedhe ing industri lelungan lan pariwisata.

Para Menteri Pariwisata saka Yordania, Barbados, Jamaika, lan Filipina kalebu tamu.

Filipina bakal dadi tuan rumah KTT WTTC sabanjure ing 2022.

Juergen Steinmetz, penerbit saka eTurboNews lan Ketua WTN, rawuh ing acara iki lan njupuk video singkat iki:

Pariwisata babagan wong, nanging uga babagan bisnis - lan ditampilake ing koktail WTTC iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku terus krungu manawa panyedhiya frustasi karo panjaluk penasihat kanggo "VIP" para klien tanpa nampa spesifik babagan apa sing bakal ditindakake. The Travel & Adventure Show Series minangka kesempatan marketing travel sing wis diuji wektu lan dianggep banget. Tingkatake merek sampeyan ing pameran perjalanan kita!