Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

AS bakal ngetrapake mandat vaksin COVID-19 kanggo bisnis pribadi sawise Taun Anyar

AS bakal ngetrapake mandat vaksin COVID-19 kanggo bisnis pribadi sawise Taun Anyar.
AS bakal ngetrapake mandat vaksin COVID-19 kanggo bisnis pribadi sawise Taun Anyar.
ditulis dening Harry Johnson

Penting dimangerteni manawa isih akeh buruh sing ora dilindhungi lan tetep ana risiko lara parah utawa mati amarga COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • AS bakal miwiti ngetrapake vaksinasi koronavirus wajib kanggo para pekerja sektor swasta wiwit tanggal 4 Januari.
  • Gagal netepi mandat vaksin bakal nandhang paukuman abot kanggo bisnis, sing bakal didenda kira-kira $ 14,000 saben pelanggaran.
  • Denda bakal mundhak kanthi pirang-pirang pelanggaran, ujare pejabat senior.

The Gedung Putih dina iki ngumumake yen AS bakal miwiti ngetrapake mandat vaksin COVID-19 Presiden Biden kanggo para pekerja sektor swasta wiwit tanggal 4 Januari 2022.

Vaksinasi koronavirus wajib kanggo bisnis bakal dileksanakake sawise Taun Anyar, miturut layanan pers Gedung Putih. Sing ora divaksinasi kudu dites saben minggu.

"Penting kanggo ngerti manawa isih akeh buruh sing ora dilindhungi lan tetep ana risiko lara utawa mati saka COVID-19," ujare pratelan layanan pers Gedung Putih.

Gagal netepi mandat vaksin COVID-19 bakal kena denda abot kanggo bisnis, sing bakal didenda kira-kira $14,000 saben pelanggaran.

Denda bakal nambah kanthi pirang-pirang pelanggaran, senior Gedung Putih pejabat ngandika. Ora jelas manawa para pekerja bisa dipecat yen nolak vaksinasi utawa tes.

Keperluan kanggo kontraktor federal supaya divaksinasi ditolak sewulan lan bakal dileksanakake wiwit tanggal sing padha.

"Miturut 4 Januari 2022, fasilitas [kesehatan] kudu mesthekake yen kabeh staf wis nampa tembakan sing dibutuhake kanggo divaksinasi kanthi lengkap - loro dosis Pfizer, rong dosis Moderna, utawa siji dosis Johnson & Johnson," ujare. Gedung Putih pejabat senior ngandika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar