Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Cruising Warta Breaking Prancis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah rapat News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Parks tema Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

WTTC: Sektor Lelungan & Pariwisata ing Prancis bakal pulih luwih saka katelu ing taun iki

WTTC: Sektor Lelungan & Pariwisata ing Prancis bakal pulih luwih saka sapratelune taun iki.
WTTC: Sektor Lelungan & Pariwisata ing Prancis bakal pulih luwih saka sapratelune taun iki.
ditulis dening Harry Johnson

WTTC ujar manawa pertumbuhan sektor kasebut ing taun iki bakal maju sadurunge pemulihan sakabèhé Eropa ing 23.9%, lan pemulihan global ing 30.7%.

Print Friendly, PDF & Email
  • Prancis samesthine bakal pulih saka sektor Wisata lan Pariwisata sadurunge Inggris lan Eropa.
  • Yen langkah-langkah penting ditindakake, sektor Perjalanan & Pariwisata bisa ndeleng jumlah tenaga kerja ngluwihi tingkat pra-pandemi ing taun 2022.
  • Ing taun 2019, kontribusi sektor Wisata & Pariwisata Prancis marang PDB makili €211 milyar (8.5% saka ekonomi nasional).

Riset anyar saka Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) ngungkapake pemulihan sektor Perjalanan & Pariwisata Prancis bisa tuwuh 34.9% ing taun iki.

Warta kasebut teka ing dina WTTC, sing makili sektor Travel & Pariwisata global, Anggota, lan pimpinan bisnis saka sak ndonya, menyang Paris kanggo KTT Destination France.

Diatur dening Presiden Emmanuel Macron lan karo pidato pambuka saka WTTC Ketua lan Presiden & CEO Carnival Corporation & plc, Arnold W. Donald, acara kasebut bakal fokus kanggo nyopir para wisatawan bali menyang tujuan sing sadurunge pandemi, minangka tujuan paling populer ing donya.

WTTC ngandika wutah sektor kang taun iki disetel kanggo soar ahead saka Recovery sakabèhé Eropah ing 23.9%, lan Recovery global ing 30.7%.

Ing 2019, FranceKontribusi sektor Travel & Pariwisata marang PDB makili €211 milyar (8.5% saka ekonomi nasional).

Ing taun 2020, nalika pandemi nyebabake lelungan internasional mandheg, kontribusi sektor Perjalanan & Pariwisata mudhun mung € 108 milyar (4.7% saka ekonomi nasional).

Nanging, miturut riset paling anyar, ing tingkat pemulihan saiki, FranceSektor Lelungan & Pariwisata bisa nyana wutah saben taun meh 35%, sing nuduhake paningkatan €38 milyar.

Data kasebut uga nuduhake manawa negara kasebut bisa ndeleng kenaikan taun-taun 21.8% ing taun 2022, menehi kontribusi kanggo ekonomi 32 milyar euro.

Badan pariwisata global ujar manawa nalika mundhak lelungan domestik wis menehi relief kanggo negara, ora cukup kanggo entuk pemulihan lengkap sing dibutuhake kanggo nylametake ekonomi lan jutaan tenaga kerja sing ilang amarga pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar