Qatar Airways nggawa bali A380 kanggo mangsa mangsa

Qatar Airways nggawa bali A380 kanggo mangsa mangsa.
Qatar Airways nggawa bali A380 kanggo mangsa mangsa.
  • Nambah panjaluk penumpang lan kapasitas penerbangan ing saindenging jaringan global sing diantisipasi sajrone musim dingin 2021.
  • Qatar Airways wegah nggawe keputusan kanggo nampa armada A380 bali menyang operasi amarga kekurangan kapasitas sing terus-terusan.
  • Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki wis tekan luwih saka 140 tujuan.

A Qatar Airway Kabs Airbus A380 munggah ing langit kanggo pisanan ing luwih saka 18 sasi sadurungé minggu iki, posisi pesawat saka Doha International Airport (DIA) kanggo Hamad International Airport (HIA) sawise maskapai wegah njupuk kaputusan kanggo welcome armada bali menyang. operasi amarga kekurangan kapasitas sing terus-terusan.

Diantisipasi paling ora lima saka 10 maskapai kasebut Airbus Pesawat A380 bakal digawa bali menyang layanan sauntara sajrone sawetara minggu sing bakal teka kanggo ndhukung kapasitas armada ing rute musim dingin utama, kalebu London Heathrow (LHR) lan Paris (CDG), wiwit 15 Desember 2021.

Maskapai nasional kanggo Negara Qatar saiki ngadhepi watesan sing signifikan kanggo kapasitas armada minangka akibat saka grounding 19 saka kapal kasebut. Airbus Armada A350 amarga kondisi degradasi permukaan sing luwih cepet sing nyebabake permukaan pesawat ing ngisor cat, kaya sing diwenehake dening Qatar Civil Aviation Authority (QCAA).

Maskapai iki uga bubar ngenalaken maneh sawetara sawijining Airbus Armada A330 sawise nambah syarat kapasitas amarga nyuda larangan lelungan lan preian musim salju puncak sing bakal teka, sing diantisipasi bakal bali menyang tingkat pra-COVID.

Qatar Airways Ketua Eksekutif Grup, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ngandika: "The grounding anyar saka 19 Qatar Airways A350 armada wis ninggalake kita karo ora alternatif nanging kanggo sementara nggawa sawetara saka armada A380 kita bali ing rute mangsa utama.

"Groundings iki amarga masalah sing terus-terusan sing ana hubungane karo degradasi permukaan fuselage ing ngisor cat, sing isih dadi masalah sing durung rampung. Qatar Airways lan pabrikan sing sababe durung dimangerteni.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan