Sampeyan ana ing dhaptar hit: China ngancam 'separatis' Taiwan

Sampeyan ana ing dhaptar hit: China ngancam 'separatis' Taiwan.
Perwakilan pamrentah China, Zhu Fenglian, ngirim ancaman umum marang para pendukung kamardikan Taiwan.
  • China ngancam bakal 'ngukum' panyengkuyung lan panyengkuyung kamardikan Taiwan.
  • 'Separatis' Taiwan bakal dilarang mlebu ing daratan, Hong Kong lan Makau.
  • Para 'separatis' bakal diselidiki kanggo tanggung jawab pidana sesuai karo hukum Komunis China.

Juru bicara Kantor Urusan Taiwan Dewan Negara China, nanggapi pitakon media babagan langkah-langkah punitive marang panyengkuyung Taiwan kamardikan, announced sing kuwi 'unsur separatis' ana ing dhaftar hit China lan bakal 'dihukum' ing 'miturut hukum.'

Perwakilan pamrentah China, Zhu Fenglian, ngirim ancaman umum marang Taiwan panyengkuyung kamardikan, ngelingake yen wong-wong sing ana ing daftar hit, bebarengan karo sanak-sedulure, ora bakal mlebu ing daratan lan rong wilayah administratif khusus ing Hong Kong lan Macao, lan institusi afiliasi sing bakal diwatesi saka forging sembarang kerjasama karo organisasi lan individu ing dharatan.

Zhu uga nambahake manawa sponsor lan perusahaan sing gegandhengan bakal dilarang melu kegiatan golek bathi ing daratan, ing antarane paukuman liyane.

"Wong-wong sing ngiyanati tanah air lan ngupayakake pamisah negara mesthi bakal ngalami akhir sing ala, lan mesthi bakal ditolak dening masarakat lan diadili miturut sejarah," ujare Zhu, nuduhake para pendukung. TaiwanKamardikan, kalebu Perdana Menteri Taiwan Su Tseng-chang, presiden Legislatif Yuan Yu Shyi-Kun lan Menteri Luar Negeri Taiwan Joseph Wu.

Wong-wong sing ana ing dhaptar hit kasebut bakal dicekel tanggung jawab seumur hidup lan bakal diselidiki kanggo tanggung jawab pidana sesuai karo 'hukum China Komunis,' tambah Zhu.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan