Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara budaya Hiburan Kabar Olahraga music News wong Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

8 wong tiwas ing stampede ing konser hip-hop Houston

8 wong tiwas ing stampede ing konser hip-hop Houston.
8 wong tiwas ing stampede ing konser hip-hop Houston.
ditulis dening Harry Johnson

Masalah keamanan dadi masalah sadurunge acara kasebut diwiwiti. Media lokal nglaporake manawa pirang-pirang wong diidak-idak sawise atusan nyerbu menyang Stadion NRG, nyurung barikade keamanan, nglanggar perimeter sadurunge konser diwiwiti lan ngrusak detektor logam.

Print Friendly, PDF & Email
  • Akeh wong diidak-idak sawise atusan nyerbu ing Stadion NRG, ngusir barikade keamanan.
  • Layanan darurat ditelpon sawise pirang-pirang ciloko dilaporake ing wengi pembukaan Festival Musik Astroworld.
  • Akeh wong wis digawa menyang rumah sakit wilayah ing wilayah Houston, Texas sawise nandhang tatu.

Ambulans, petugas pemadam kebakaran lan layanan darurat liyane ditelpon sawise pirang-pirang ciloko dilaporake ing wayah wengi pembukaan festival musik hip-hop sing adol ing Houston, Texas.

Miturut pejabat Departemen Fire Houston, wolung wong tiwas lan sawetara liyane tatu ing stampede sak Festival Musik Astroworld.

"Kita duwe wolung korban jiwa sing dikonfirmasi ing wektu iki," ujare Kepala Pemadam Kebakaran Houston Samuel Pena marang para wartawan, nambahake manawa 23 wong diangkut saka papan kasebut.

"Wong-wong wiwit ngompres menyang ngarep panggung, lan wong-wong wiwit gupuh," ujare Kepala.

Video ing media sosial nuduhake paramedik sing nindakake CPR ing sawetara wong sing ana ing lemah ing njaba panggung, amarga musik banter terus diputer ing latar mburi.

Masalah keamanan dadi masalah sadurunge acara kasebut diwiwiti. Media lokal nglaporake manawa pirang-pirang wong diidak-idak sawise atusan nyerbu menyang Stadion NRG, nyurung barikade keamanan, nglanggar perimeter sadurunge konser diwiwiti lan ngrusak detektor logam.

Video liyane nuduhake klompok penggemar nyoba mlebu kanthi menek pager.

Ana uga laporan yen sawetara konser sing ora sopan ditahan polisi ing lawang mlebu.

100,000 tiket Astroworld Music Festival adol sak jam sawise didol ing Mei. Kira-kira 50,000 penggemar muncul ing acara rong dina kasebut.

Barisan festival kasebut kalebu bintang hip hop Travis Scott, Young Thug, Lil Baby, SZA, lan penampilan kejutan dening Drake, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar