Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News Warta Mewah rapat News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Turis India wis dikarepake banget

Turis India wis dikarepake banget.
Turis India wis dikarepake banget.
ditulis dening Harry Johnson

Wutah ing ekonomi India bakal langsung nyumbang kanggo ngedongkrak ing populasi kelas menengah, asil tambah kasugihan lan income bisa kanggo taun teka.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pangembangan pariwisata biasane berkembang ing ekonomi berkembang, lan masa depan India katon cerah.
  • Infrastruktur India sing nambah lan ngembangake pasar maskapai murah tegese lelungan metu bisa terjangkau lan bisa diakses.
  • 56% wong India ujar manawa 'keterjangkauan' lan 'aksesibilitas' minangka pertimbangan utama nalika tuku preian. 

Turis India bakal sawetara saka lelungan paling seng di pengeni, diwenehi ekonomi akeh India, populasi enom lan Rising kelas menengah, miturut Analysts industri travel. Para ahli nyathet manawa negara kasebut dijangkepi bakal tekan tingkat rekor 29 yuta lelungan metu ing taun 2025 - prospek sing apik banget babagan galur COVID-19.

Sadurunge pandemi, India minangka salah sawijining pasar sumber pariwisata sing paling penting lan digoleki ing saindenging jagad, lan dadi target utama para pemain utama kayata Dolan maring Inggris lan Pariwisata Australia.

Nalika krisis COVID-19 nyebabake ketegangan ekonomi lan industri pariwisata negara, Plancongan India wis samesthine kanggo siap kanggo lelungan sapisan maneh.

Ekonomi India bakal terus maju kanthi sukses, sawise mandheg awal ing 2020. Proyeksi saiki nuduhake GDP nasional India bakal tekan $4 triliun, 50% luwih dhuwur tinimbang tingkat 2021, miturut data paling anyar.

Wutah ing ekonomi India bakal langsung nyumbang kanggo ngedongkrak ing populasi kelas menengah, asil tambah kasugihan lan income bisa kanggo taun teka.

Pangembangan pariwisata biasane berkembang maju ing ekonomi berkembang, lan masa depan India katon cerah - nyedhiyakake bisa nyegah wabah COVID-19 lan kunci sabanjure. Iki menehi kesempatan sing apik kanggo para pemasar tujuan, sing bisa ngetrapake populasi sing saya tambah akeh, kalebu Gen Z lan milenium (udakara 51%). Generasi iki cenderung lelungan. Salajengipun, prasarana India sing saya apik lan ngembangake pasar maskapai murah tegese lelungan metu uga terjangkau lan bisa diakses.

Miturut survey anyar, 56% wong India ujar manawa 'keterjangkauan' lan 'aksesibilitas' minangka pertimbangan utama nalika tuku liburan. Iki negesake manawa solusi perjalanan sing gampang lan hemat biaya minangka cara maju.

Tambah investasi India ing maskapai budget, uga nambah infrastruktur bandara, tegese sambungan sing luwih apik saka bandara regional lan utama. Mulane, lelungan internasional bakal luwih gampang lan luwih murah Plancongan India. Iki bakal dadi penting kanggo sukses India ing jaman pasca-pandemi.

Saiki, industri penerbangan anggaran India saya tambah drastis sajrone dekade kepungkur bebarengan karo ekonomi. Ing taun 2016, iki ngluwihi operator layanan lengkap kanthi jumlah kursi penumpang sing didol, lan 51% saka kabeh lalu lintas penumpang ing India nganti 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar