Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Jepang Breaking News News wong Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Man nyoba miwiti geni ing Sepur kacepetan dhuwur Jepang

Man nyoba miwiti geni ing Sepur kacepetan dhuwur Jepang.
Man nyoba miwiti geni ing Sepur kacepetan dhuwur Jepang.
ditulis dening Harry Johnson

Pemacu geni, sing ora nolak penahanan, banjur ngandhani polisi yen dheweke "nyoba nyalin" piso Halloween lan serangan pembakaran ing sepur ing Tokyo wulan kepungkur, sing ndeleng wong lanang umur 24 taun nganggo busana Joker ciloko. 17 penumpang sadurunge dicekel.

Print Friendly, PDF & Email
  • Man nyoba ngobong sepur kacepetan dhuwur Jepang ing serangan Senin sing aneh.
  • Arsonist dicekel polisi Jepang sing numpak sepur sanalika mandheg darurat.
  • Kedadeyan Senin esuk nyebabake wektu tundha layanan sepur nganti 50 menit.

Wong lanang umur 69 taun ditangkep sawise ngetokake cairan sing gampang kobong lan nyoba ngobong sepur kanthi kacepetan dhuwur ing Jepang.

Kira-kira 30 penumpang padha lelungan ing mobil padha karo arsonist nalika kedadean ing Senin esuk. Kabeh penumpang bisa lolos kanthi slamet menyang mobil liyane nalika kondektur sepur mateni geni.

Arsonist dicekel polisi Jepang sing numpak sepur sanalika sawise mandheg darurat.

Pemacu geni, sing ora nolak penahanan, banjur ngandhani polisi yen dheweke "nyoba nyalin" piso Halloween lan serangan pembakaran ing sepur ing Tokyo wulan kepungkur, sing ndeleng wong lanang umur 24 taun nganggo busana Joker ciloko. 17 penumpang sadurunge dicekel.

Kedadeyan dina iki nyebabake telat ing Sepur layanan nganti 50 menit.

Ana matèni padha serangan ing Jepang akhir-akhir iki. Ing pertengahan Oktober, ana wong nyuduk penumpang liyane ing stasiun sepur Tokyo. Ing wulan Agustus taun iki ana wong sing nyuduk ing sepur komuter ing ibukutha Jepang nyebabake sangang wong tatu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar