Kingston Jamaica Saiki ing Dhaptar kanggo 2022 Panggonan Liburan Top

sajrone perdana Menteri Pariwisata Jamaika ing penerbangan perdana Caribbean Airlines saka Kingston menyang Grand Cayman taun kepungkur.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Majalah perjalanan mewah lan gaya urip Condé Nast Traveller wis kalebu Kingston, Jamaika, minangka tujuan sing kudu dideleng ing taun 2022 kanggo wong sing seneng wisata budaya.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jamaika fokus ing promosi pariwisata kutha ing ibukutha negara Kingston.
  2. Ibukutha nduweni akeh sing bisa ditawakake, utamane ing babagan seni, budaya, gastronomi, lan ekowisata.
  3. Kingston diterangake minangka "ngaku identitas anyar minangka pusat budaya sing kebak karo restoran multikultural, galeri kelas donya, lan karnaval kanggo nandingi tontonan Rio."

Tujuan ing dhaptar, dipérang dadi kategori sing cocog karo kabeh napsu travel, kayata "paling apik kanggo foodies" lan "paling apik kanggo junkies ngulandara," dipilih adhedhasar impact samesthine ing taun ngarep ing industri travel lan pariwisata. 

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, nampi pangakuan kasebut amarga Kamentrian dheweke fokus ing promosi pariwisata kutha ing ibukutha negara kasebut.

"Kingston minangka tujuan sing apik, lan aku seneng banget yen entuk pangenalan sing pantes saka publikasi sing diakoni. Kingston minangka Kutha Kreatif sing ditunjuk UNESCO, sing dipilih amarga akeh sing bisa ditawakake, utamane ing babagan seni, budaya, gastronomi, lan ekowisata, "ujare Bartlett.

"Aku seneng nuduhake yen Kingston uga bakal weruh meh 500 kamar hotel anyar dibukak sadurunge 2023. Mulane, opsi akomodasi kanggo pengunjung potensial bakal nggedhekake sacara signifikan ing sasi sing bakal teka," ujare.

In pangling panggonan, Condé Nast Traveler nuduhake yen Kingston "ngaku identitas anyar minangka pusat budaya sing semangat sing kebak restoran multikultural, galeri kelas donya, lan karnaval kanggo nandingi tontonan Rio."

Dheweke nyengkuyung pengunjung supaya metu saka Kingston menyang papan kayata Runaway Bay lan pantai Makka kanggo selancar. Dheweke uga nyaranake School of Vision, sing diterangake minangka "komune aktif lan omah tamu sing ngrayakake budaya Rastafarian kanggo seneng musik Nyahbinghi, nari, lan drum."

Dhaptar kanggo "Best for Culture Lovers" uga kalebu Oslo, Norwegia; New Orleans; Mesir; lan Menorca.

Condé Nast Traveler minangka majalah perjalanan mewah lan gaya urip sing diterbitake dening Condé Nast. Majalah iki wis menangaké 25 Penghargaan Majalah Nasional. 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar