Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Sugeng rawuh ing IMEX America Saiki Mung Sedina

Tim onsite IMEX.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sugeng rawuh! Tim IMEX ing situs menehi sambutan sing apik kanggo komunitas acara bisnis internasional sing bakal kumpul ing IMEX America, sing bakal ditindakake minggu iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mung sedina, IMEX America mbukak ing Las Vegas ing Mandalay Bay.
  2. Iki 10th edisi acara IMEX America sing bakal ditindakake wiwit 9-11 November.
  3. Acara penting iki dianggep minangka "mundur kanggo industri," lan minangka acara internasional pisanan sing ditindakake ing Amerika sawise AS ngilangi larangan perjalanan internasional.

Acara kasebut dianakake tanggal 9-11 November ing Las Vegas, didhisiki dening Smart Monday, powered by MPI, njupuk Panggonan dina. Bagean gedhe saka komunitas acara bisnis global bakal teka bebarengan kanggo kolaborasi, nindakake bisnis lan sinau sajrone momen tonggak sejarah iki kanggo sektor kasebut.

Amerika IMEX wis ditagih minangka "mulih kanggo industri, "Lan ana akeh sabab kanggo prayaan ing sawetara dina sabanjuré - ora mung IMEX Amerika duwe omah anyar, Mandalay Bay, iku uga 10. edition saka acara.

Konsep IMEX diluncurake ing September 2001 kanthi pertunjukan pisanan ing April 2003 ing Frankfurt ing aula paling gedhe ing Messe Frankfurt ing 2005 lan banjur IMEX America dibukak ing Las Vegas ing Oktober 2011.

Program panuku sing di-host unik, sistem janjian online, etos bisnis, lan pendekatan kemitraan mbedakake IMEX. Visi acara kasebut yaiku jagad ing ngendi bisnis sing apik ngluwihi wates lan ing ngendi para perencana lan pemasok rapat global bisa nyambung kanthi gampang.

Tujuan IMEX mesthi luwih saka penyelenggara pameran. IMEX wis dadi pusat industri rapat, lan ngrancang pertunjukan kanggo mbantu para peserta sinau, nyambung, lan nindakake bisnis. Inisiatif sing wis bareng karo IMEX wiwit diluncurake kalebu program penghargaan, Fokus Asosiasi, Forum Pemimpin lan Kebijakan Masa Depan (biyen Politikus) - saiki digabung karo acara kalebu Exclusively Corporate, She Means Business, lan Smart Monday.

Program pendhidhikan IMEX wis berkembang saka 30 seminar ing pertunjukan pisanan dadi 200-plus ing saben pertunjukan saiki. Grup IMEX wis kerja bareng karo mitra kanggo ngembangake acara - lan uga mitra kasebut nggawa acara dhewe menyang pameran IMEX, saka SITE Nite lan MPI Rendezvous nganti rapat anggota ICCA taunan. IMEX terus nyaring baris acara nalika industri ganti lan tuwuh.

Nalika industri bisa uga wis owah sajrone dasawarsa pungkasan utawa luwih, sing ora owah yaiku kepinginan wong kanggo kumpul. Hubungan pribadi sing kuat ing industri kasebut minangka pusat sukses acara IMEX. Senajan tim IMEX wis luwih saka quadrupled ing ukuran Staff, paling saka pionir asli isih bagéan saka tim lan kulawarga.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

# IMEX21

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar