Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE

Pilihan Visa Expat Anyar Bisa Ngangkat Pariwisata GCC

ATM Dubai
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Nyedhiyakake para pekerja ekspatriat, sing nduweni kualifikasi, karo visa panggonan kanggo tetep ngluwihi urip kerja lan introduksi saka seri opsi visa anyar liyane bakal dadi kunci kanggo pariwisata lan menehi dorongan kanggo atraksi, aktivitas lan papan hiburan. Iki bakal dadi salah sawijining topik sing dibahas ing Pasar Wisata Arab (ATM), 2022, sing ditindakake tanggal 8-11 Mei.

Print Friendly, PDF & Email
  1. ARIVAL Dubai @ ATM kanggo fokus ing pilihan visa ekspatriat anyar, sing bisa menehi dorongan kanggo acara regional, atraksi, aktivitas, lan papan hiburan.
  2. Ngunjungi kulawarga lan kanca-kanca pensiunan bakal mbantu ngrampungake puncak lan palung wektu lelungan sing dikarepake.
  3. Sektor penerbangan Teluk entuk keuntungan saka pasar global regane $ 254 milyar.

ARIVAL Dubai @ ATM maju nggawe pengalaman ing-tujuan kanthi menehi wawasan lan komunitas kanggo para pencipta lan adol wisata, aktivitas lan atraksi. Iki mriksa tren saiki lan mbesuk lan fokus ing bisnis sing berkembang liwat marketing, teknologi, distribusi, kepemimpinan pamikiran, lan sambungan level eksekutif.

Dikira-kira saiki ana luwih saka 35 yuta tenaga kerja ekspatriat ing negara-negara GCC lan bisa uga ana proporsi sing cukup gedhe saka komunitas kerah putih, sing bisa uga pengin pensiun ing GCC, sanajan mung kanggo wektu sing cendhak. .

"Kanthi sarana lan wektu sing ana ing tangane, mesthine, ora mung para pensiunan iki lelungan, nanging uga bisa nampa kulawarga lan kanca-kanca. Maskapai penerbangan, hotel, tujuan lan papan hiburan liyane, kabeh entuk manfaat saka aliran pendapatan tambahan iki sing biasane ilang, yen pensiunan bali menyang negarane, "ujare Danielle Curtis, Direktur Pameran ME, Pasar Plancongan Arab.

"Kajaba iku, meh ora kebetulan yen loro pasar feeder paling dhuwur ing Dubai ing taun 2019, India kanthi rong yuta pengunjung lan Inggris, kanthi 1.2 yuta pengunjung duwe komunitas ing UAE, masing-masing 2.6 yuta lan 120,000," dheweke nambah.

Nemokake potensial iki, Pariwisata Dubai kanthi kolaborasi karo Direktorat Umum Residensi lan Luar Negeri (GDRFA-Dubai), wis ngluncurake inisiatif sing diarani "Pensiun ing Dubai," sing pisanan ing wilayah kasebut, kerangka praktis kanthi minimal tartamtu. syarat financial, kang residents saka Dubai sing nyedhak umur leren, bisa aplikasi kanggo dianyari, visa pensiun limang taun.

"Yen inisiatif iki sukses, mesthine negara GCC liyane bakal ngetutake sawetara wektu. Pensiunan ekspatriat mesthi bakal menehi kontribusi sing signifikan kanggo sektor pariwisata, nampa kulawarga lan kanca-kanca lan terus nikmati gaya urip sing berkualitas sing wis biasa," tambah Curtis.

Regane $254 milyar ing saindenging jagad ing taun 2019, segmen wisata, kegiatan, lan atraksi wisata lan pariwisata ora mung bagean paling gedhe nomer telu saka lelungan; mulane akeh wong lelungan dhisik. Nyedhiyakake katalis kaya ngono yaiku acara lan atraksi, kayata Expo 2020, Piala Donya FIFA 2022 ing Qatar, Ain Dubai, uga atraksi wisata sing bakal teka ing Arab Saudi lan kaendahan alam Oman.   

Saiki ing taun kaping 29 lan kerja sama karo Dubai World Trade Center (DWTC) lan Departemen Pariwisata lan Pemasaran Perdagangan Dubai (DTCM), acara kasebut, nuduhake sorotan ing 2022 bakal kalebu, antara liya, puncak tujuan sing fokus ing pasar sumber utama. Saudi, Rusia, China lan India.

Travel Forward, acara global terkemuka kanggo teknologi lelungan sing menehi sorotan babagan teknologi generasi sabanjure kanggo lelungan lan perhotelan, forum pembeli ATM lan acara jaringan kacepetan.

ATM 2022 uga bakal dadi tuan rumah puncak konferensi khusus ing Panggung Global, kalebu penerbangan, hotel, pariwisata olahraga, pariwisata ritel lan seminar investasi perhotelan khusus. Asosiasi Perjalanan Bisnis Global (GBTA), organisasi perdagangan lelungan lan rapat bisnis utama ing donya, bakal melu ATM maneh. GBTA bakal ngirim konten travel bisnis paling anyar, riset lan pendidikan kanggo drive Recovery lan ndhukung wutah ing lelungan bisnis. Lan kanthi kolaborasi karo "Arival the in-destination voice," ATM bakal mbukak konferensi setengah dina tanggal 8 Mei utawa Dina 1 ATM.

ATM bakal duwe peran integral ing Arab Travel Week, festival acara khusus kanggo profesional lelungan saka kabeh ndonya, kanggo kolaborasi lan mbentuk pemulihan industri perjalanan Timur Tengah, liwat pameran, konferensi, briefing sarapan, penghargaan, peluncuran produk lan acara jaringan.

Sawise 2021, ATM virtual bakal sepisan maneh njupuk Panggonan ing Arab Travel Week kanggo nglengkapi acara ATM urip. Kanthi program webinar tingkat dhuwur sing ekstensif lan jadwal lengkap rapat video sing kasedhiya kanggo para peserta pameran karo para panuku kunci ing saindenging jagad.

Babagan Pasar Plancongan Arab (ATM)

Arabian Travel Market (ATM), saiki ing taun kaping 29, minangka acara lelungan lan pariwisata internasional ing Timur Tengah kanggo profesional pariwisata mlebu lan metu. ATM 2021 nampilake luwih saka 1,300 perusahaan pameran saka 62 negara ing sangang aula ing Dubai World Trade Centre, kanthi pengunjung saka luwih saka 140 negara sajrone patang dina. Pasar Wisata Arab minangka bagean saka Minggu Perjalanan Arab. #IdeasArriveHere   

eTurboNews minangka mitra media kanggo ATM.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar