Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Jamaika nampa Layanan Anyar saka American Airlines

Jamaika Travel Update
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Jamaika wis nampa layanan udhara anyar saka Bandara Internasional Philadelphia (PHL) menyang Bandara Internasional Norman Manley (KIN) Kingston saka American Airlines, nyedhiyakake pilihan liyane sing trep kanggo wong sing lelungan saka Timur Laut menyang pulo. Penerbangan perdana budhal tanggal 4 November lan dirayakake kanthi perayaan tradisional sing nggambarake budaya sing anget lan sregep ing pulo kasebut nalika teka ing Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Perwakilan saka Jamaika, American Airlines, lan Bandara Internasional Philadelphia kumpul kanggo nampani penumpang sing lelungan menyang Jamaika ing pesawat anyar.
  2. Penerbangan anyar iki menyang Jamaika saka Philadelphia nyedhiyakake opsi trep tambahan kanggo pengunjung lan warga Karibia saka AS Timur Laut kanggo lelungan menyang pulo.
  3. Iki minangka wektu sing cocog ing taun kanggo mengaruhi kedatangan musim dhuwur ing Jamaika.

"Kita seneng banget nampa layanan anyar iki saka operator penumpang udhara paling gedhe, American Airlines," ujare Direktur Pariwisata, Jamaika, Donovan White. "Penerbangan anyar iki menyang Jamaika saka Philadelphia nyedhiyakake pilihan tambahan sing trep kanggo pengunjung lan warga Karibia saka AS Timur Laut kanggo lelungan menyang pulo. Kanthi populasi diaspora akeh sing manggon ing wilayah iki, saiki bakal luwih gampang kanggo mabur kanthi bener menyang Kingston. Kita luwih ngucapke matur nuwun kanggo Amerika amarga ngresmikake layanan tambahan iki ing wektu sing cocog ing taun kanggo mengaruhi kedatangan musim dhuwur ing Jamaika.

Perwakilan saka Jamaika, American Airlines, lan Bandara Internasional Philadelphia padha ngumpul ing gapura kanggo nampani penumpang lelungan menyang Jamaika ing pesawat anyar, kalebu Welasan agen travel kang tuan rumah kanggo lelungan fam dening Papan Wisata Jamaika. Saliyane nglereni pita, kabeh padha dihibur kanthi swara musik Jamaika lan paket bali Jamaika gratis. Cokotan cahya gratis, kalebu roti Jamaika tradisional, uga disedhiyakake saka Irie Entrée, restoran Jamaika asli sing ana ing Philadelphia, sing menehi rasa seneng ing pulo kasebut. Pelancong luwih nyinaoni Kopi Blue Mountain sing misuwur ing Jamaika.

Miturut Jim Tyrrell, Chief Revenue Officer, Bandara Internasional Philadelphia, Kingston minangka tujuan sing cocog karo kritéria sing dikarepake para wisatawan saiki.

"Nalika penumpang nerusake lelungan, tujuan paling dhuwur sing kita deleng wong sing lelungan yaiku sing duwe

srengenge, wedhi lan pesisir lan uga sing bisa ngunjungi kulawarga lan kanca-kanca," ujare Tyrell. "Kingston mriksa kabeh kothak. Apik banget lan uga minangka salah sawijining tujuan kulawarga lan kanca-kanca sing ora dilayani ing Philadelphia. Saiki dheweke bisa mabur metu saka bandara kutha lan tekan kanca lan pantai luwih cepet.

Sawise ndharat ing Jamaika, Bandara Internasional Norman Manley (KIN) ing Kingston nampani penerbangan kasebut kanthi salam meriam banyu tradisional lan salam gendera, kanthi gendéra Jamaika lan AS ngibar-ibar bebarengan ing kokpit pesawat. Pejabat saka Papan Wisata Jamaika, Kamentrian Pariwisata lan Hotel Jamaika lan

Asosiasi Pariwisata uga rawuh kanggo ngucapake salam marang para wisatawan sing mudhun nalika pertunjukan musik live sing semangat dhuwur ditindakake ing latar mburi. Bebungah diwènèhaké marang pilot lan kru penerbangan, kanthi cara pulo sing sejati, kanggo ngapresiasi layanan nalika resepsi sambutan.

Penerbangan non-stop American Airlines menyang Kingston (KIN) saiki makarya kaping telu saben minggu Senin / Kamis / Minggu saka Philadelphia (PHL) budhal jam 9:40 lan tekan ing Kingston (KIN) jam 1:32. Layanan anyar iki yaiku Amerika

Rute nonstop kaloro maskapai saka PHL menyang Jamaika, nglengkapi penerbangan saben dina tanpa mandheg operator menyang Teluk Montego. Jadwal penerbangan bisa diganti tanpa kabar, mula lelungan dianjurake kanggo mriksa www.aa.com kanggo jadwal paling anyar.

Ing sasi iki, American Airlines wis ngukur pesawat sing digunakake ing penerbangan menyang Montego Bay (MBJ) saka pusat kutha utama ing Dallas/Fort Worth (DFW), Miami (MIA), lan Philadelphia (PHL) kanggo nggunakake lebar anyar. -bodied Boeing 787-8 Dreamliner kanggo operasi iki. Operator kasebut ngoperasikake pirang-pirang penerbangan non-stop saben dina menyang tujuan saka sawetara kutha AS kalebu Miami (MIA), New York (JFK), Philadelphia (PHL), Chicago (ORD), Boston (BOS), Dallas/Fort Worth (DFW, lan Charlotte (CLT).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar