Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Wtn

IMEX Amerika Ditemokake Gunggung! Rapat lan Konvensi Anyar Wis Mbalik!

Print Friendly, PDF & Email

A pangadeg IMEX asor lan bangga Ray Bloom ana ing kamar media ing IMEX America ing Las Vegas ing Mandalay Bay Hotel Convention Center dina iki.

Dheweke nindakake! IMEX wis nindakake!

IMEX America njaluk rapat profesional teka, lan World of Tourism nanggapi kanthi nampilake ing Las Vegas ing IMEX AMERICA 2021.

Lantai sing sibuk, para panuku, pameran, lan profesional pariwisata mabur menyang Sin City dina iki kanggo nuduhake jagad: Industri Rapat lan Insentif bali kanthi lengkap.

eTurboNews lan Jaringan Pariwisata Dunia ana ing antarane peserta pameran.

Anggota WTN sing ngunjungi stand WTN nuduhake pengalamane.

Suresh Nakarmi saka Shakti Travels and Tours ing Nepal ujar: "Kita bakal ketemu kanca-kanca lawas lan nulis bisnis gedhe. Ana wektu sing cerah ing cakrawala kanggo industri perjalanan lan pariwisata global.

"Kita duwe akeh pesenan kanggo Bali sing dijamin kanggo taun ngarep," ujare Rico Tandage.

Iki diucapake ing telung konferensi pers dening Destination International, CEO Discover Puerto Rico ngumumake siji rekaman sawise rekaman, lan Visit California dina iki.

Nonton adegan saka Dina 1:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar