Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Education Jerman Breaking News Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Wong Jerman ujar auf Wiedersehen kanggo ngrangkul lan salaman ing jagad pasca-COVID anyar

Wong Jerman ujar auf Wiedersehen kanggo ngrangkul lan salaman ing urip pasca-COVID sing anyar.
Wong Jerman ujar auf Wiedersehen kanggo ngrangkul lan salaman ing urip pasca-COVID sing anyar.
ditulis dening Harry Johnson

Infeksi COVID-19 ing Jerman mundhak rekor paling dhuwur ing minggu kepungkur, sanajan ana aturan sing luwih angel sing nambah tekanan kanggo warga supaya divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Hessians bakal terus ora ngrangkul wong sing ditresnani sanajan wis rampung pandemi koronavirus.
  • Mayoritas wong sing polling ujar manawa ora bakal salaman maneh karo wong liya.
  • Saklawasé seprapat responden survey ora bakal ngundang pengunjung menyang omahe sanajan sawise pandemi.

Ing survey anyar, meh sapratelon saka warga negara Hessen ing Jerman, ujar manawa bakal terus ora ngrangkul wong sing ditresnani. Jajak pendapat kasebut nuduhake manawa 39% wong Hessian uga bakal mandheg salaman karo sapa wae, lan 64% ora bakal salaman maneh karo wong liya, sanajan pandemi COVID-19 rampung.

Saklawasé seprapat wong Jerman sing ditliti, utawa 23%, ujar manawa ora pengin ngajak pengunjung menyang omah nalika urip pasca pandemi.

Asil survey kasebut nggambarake efek sing langgeng saka pandemi COVID-19 ing interaksi manungsa dhasar, kalebu ekspresi tresno marang wong sing ditresnani.

Survei kasebut uga nuduhake manawa 46% saka 1,000 responden ora bakal melu konser, film utawa acara njero ruangan liyane.

Lan 40% saka responden ujar manawa pengin tetep nganggo topeng bedah ing sawetara kahanan, kayata nalika lagi numpak bis utawa blanja ing supermarket, sanajan pandemi COVID-19 wis rampung.

Pejabat kutha ing Gelnhausen, sawijining kutha Hessian udakara 40 kilometer sisih wétan Frankfurt, wis mbatalake rencana kanggo pasar Natal taun iki amarga infeksi Covid-19 mundhak. "Kita nyesel banget, nanging ora bisa mangsuli kedadeyan kasebut amarga kedadeyan sing dhuwur," ujare Walikota Daniel Christian Glockner.

Infeksi COVID-19 di Kab Jerman wungu kanggo rekor dhuwur ing minggu kepungkur, senadyan implementasine saka aturan angel sing tambah meksa ing residents kanggo njaluk divaksinasi.

Nanging, upaya mitigasi durung sukses. Contone, kira-kira 24 wong sing dilaporake kena infeksi COVID-19 ing konser paduan suara anyar ing Freigericht, sanajan penonton sing ora divaksinasi dilarang melu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Wis udakara setaun wiwit nuduhake yen jabat tangan ora nyebarake covid. Aku guess Jerman sing cukup alon sinau.