Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Peserta IMEX Amerika Nggawe Run for Wellbeing

Mesem ing saindhenging IMEX American run.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Energi Las Vegas sumunar liwat peserta #IMEXrun sing ditindakake awal dina iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sawetara wong sing energik banget melu IMEX Amerika sing makili 27 negara menyang Las Vegas Strip kanggo mlayu esuk dina iki.
  2. IMEX America lagi aktif ing Mandalay Bay ing Las Vegas.
  3. Kanggo sing ora kejawab latihan esuk, muter ing lantai pertunjukan acara IMEX America resmi dianggep minangka puteran 1k.

Iku kumpul global saka Amerika IMEX pamiarso karo liwat 250 wong energik saka 27 negara sing mlayu, jogging utawa mlaku bebarengan Strip apik.

Sawetara peserta #IMEXrun

5k #IMEXrun, digawe lan diatur dening Voqin lan disponsori dening simpleview, minangka kesempatan esuk kanggo "kringet" minangka bagean saka Amerika IMEX, saiki njupuk Panggonan ing Mandalay Bay, Las Vegas, nganti 11 November.

Miguel Assis, Voqin Partner, ujar: "Kita kabeh kudu nandur modal kanggo kesehatan lan ora mung seneng acara sosial lan ngombe koktail. Banjur, mesthine, kabeh industri bisa dadi luwih kuwat lan luwih apik kanggo ngadhepi apa wae ing mangsa ngarep.

Kasunyatan sing nyenengake: Pamiarsa IMEX Amerika sing ora bisa melu balapan isih bisa ngrasakake kesejahteraan. Mlaku-mlaku mung sapisan ngubengi lantai pameran IMEX America resmi dadi puteran 1k.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar