Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Hotel & Resor rapat News wong Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Duta Besar ing Madrid diundang menyang UNWTO Bribery Cocktail ing Ritz: Sapa sing arep?

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Minggu iki Sekretaris Jenderal UNWTO bakal nglipur kabeh duta negara anggota akreditasi ing Spanyol karo koktail sumptuous ing hotel paling eksklusif lan larang ing Madrid- Ritz.

Print Friendly, PDF & Email
  • UNWTO seneng nyogok duta liwat nedha bengi utawa ngombe - lan nuduhake.
  • Zurab Pololikashvili, sekretaris jenderal Organisasi Pariwisata Dunia saiki bakal pindhah minggu iki, miturut informasi sing ditampa dening eTurboNews sumber.
  • Ing Januari uga nedha bengi ing Madrid, dadi iki nomer loro.

Sapa wae duta sing gelem rawuh ing acara kasebut sing disponsori dening Georgia utawa UNWTO, lan jelas dirancang kanggo ngamanake konfirmasi Zurab Pololikashvillan kanggo periode Majelis Umum kapindho

Acara kasebut dirancang kanthi jelas, dadi Duta Besar ora bakal takon utawa ndhukung voting rahasia ing Majelis Umum. Muga-muga, dhaptar tamu bakal bocor.

Panggonan Madrid yaiku Ritz:

Mandarin Oriental Ritz, Madrid minangka istana Belle Époque mewah sing dumunung ing Segitiga Emas Seni Madrid sing misuwur. Kanggo luwih saka 110 taun, hotel wis dadi tuan rumah kraton, pejabat, lan sawetara tamu paling misuwur saka sak donya. Properti spektakuler iki minangka lambang kemewahan lan keunggulan. 

Sawise Majelis Umum UNWTO dipindhah saka Maroko menyang Madrid ing menit pungkasan, samesthine mayoritas negara sing nekani rapat kasebut bakal diwakili dening duta besar sing berbasis ing Madrid.

Iki minangka kauntungan sing jelas lan diitung kanggo Zurab kanggo ngamanake voting konfirmasi maneh. Zurab minangka duta besar Republik Georgia ing Madrid sajrone pirang-pirang taun lan ngerti dalane ing komunitas diplomatik.

Dheweke wis nggawe partisipasi menteri pariwisata angel lan larang. Negara-negara sing duwe kedutaan ing Spanyol kemungkinan bakal ngirim duta, akeh negara liya sing ora bakal melu.

Keuntungan kanggo Duta Besar kanggo milih tinimbang menteri pariwisata

Duta Besar luwih gampang diyakinake dening Sekretaris Jenderal. Zurab kudu ngindhari panyuwunan voting rahasia kanggo ngamanake janjian maneh.

Dheweke kudu duwe mayoritas 2/3 negara anggota sing melu milih kanggo konfirmasi maneh.

Ana sing kepengin weruh pira negara anggota, meh ora bisa mbayar sumbangan lan nekat njaluk bantuan sing migunani saka badan PBB, bakal nandhang tumindak boros kasebut.

Zurab seneng nglipur, lan tansah bisa kanggo dheweke.

Sewengi sadurunge Dewan Eksekutif milih kanggo pemilihan maneh ing Madrid lan kanthi langkah rahasia dening Organisasi Pariwisata Dunia, nedha bengi sing dirancang kanggo nyogok 34 negara ditambahake menyang program Pemilihan UNWTO resmi ing Januari 2021.

Koki selebriti Spanyol Dani García bakal nyiapake nedha bengi suap ing Hotel Four Seasons ing Madrid sing dibayar lan dirawuhi dening Menteri Luar Negeri Georgia.

Iki nggawe siji-sijine calon sing saingan karo Zurab banget duka lan nyebabake alis ing endi-endi. Calon saingan saka Bahrain ora nekani nedha bengi.

Ing 2017 nedha bengi diganti kanthi ngundang delegasi pemungutan suara menyang game bal-balan sing adol, kanthi idin dening kedutaan Georgia ing Madrid.

Artikel referensi:

Minangka tansah, eTurboNews nyoba konfirmasi karo UNWTO, nanging ora ana respon sing ditampa. Bon Apetit!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar