Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Bisnis sing nyenengake njupuk Panggonan ing IMEX America

Tawaran bisnis daya dina kapindho IMEX Amerika.
Bisnis Booming ing IMEX America
ditulis dening Linda S. Hohnholz

"Dadi ing kene menehi kauntungan kanggo dadi ing ndhuwur game lan bisa menehi layanan sing luwih apik kanggo klienku." Pembeli tuan rumah Linda Lawson, saka Entuk Insentif & Rapat ing Ohio, nyimpulake rong keuntungan bisnis sing menarik kanggo edisi IMEX America paling anyar, sing saiki ditindakake ing Las Vegas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kesempatan bisnis sing nyenengake wis ditindakake ing lantai pameran IMEX America.
  2. Ngandika salah siji peserta ing sesambetan kang wis mbangun kanggo 10 taun, nuduhake iku kesempatan becik kanggo ketemu pasuryan kanggo pasuryan lan mlebu menehi hasil.
  3. IMEX America rampung dina iki, Kamis, 11 November, ing Mandalay Bay ing Las Vegas, Nevada.

Lantai pertunjukan wis dadi setelan kesempatan bisnis macem minangka Andrew Swanston, Kepala Penjualan, Konferensi & Acara ing ExCel London, nerangake: "Kita wis dina sing apik wingi. A klien kita wis mbangun hubungan karo kanggo liwat 10 taun milih Amerika IMEX minangka papan kanggo ngonfirmasi acara 6,000 delegasi kanggo asosiasi medis internasional ing 2022 - pertunjukan kasebut minangka kesempatan sing cocog kanggo ketemu adhep-adhepan lan menehi tandha kesepakatan.

Pembeli tuan rumah Thomas Holland, saka Atlantic Coast Life Insurance ing South Carolina, nambahake: "Aku ngrancang klompok insentif kanggo sawetara taun sabanjure menyang tujuan ing Eropa lan Dubai lan ngarep-arep bakal menehi tandha kesepakatan sajrone wektu ing kene kanggo pelayaran kali. ing Eropah.”

Program pendhidhikan lengkap pertunjukan (200 + sesi) uga narik kawigaten amarga panuku tuan rumah Frank Gainer, saka American Occupational Therapy Assocation, nerangake: "Pendidikan minangka semangatku lan aku ngatur kesempatan sinau ing acaraku. Saiki kita mbayangake kepiye cara nindakake pendhidhikan ing acara kasebut, saka acara cilik nganti konferensi taunan sing luwih gedhe, lan aku wis diilhami dening format Hub Inspirasi pertunjukan.

Saka "cacat" kanggo keluwesan

Pembelajaran ing pertunjukan kasebut diwiwiti kanthi intine dinamis sing nyengkuyung para pamirsa dadi "cacat". Ing Kepemimpinan Digital: Lima Kabiasaan kanggo Sukses lan Kabungahan ing Donya sing Terus Ganti, penulis laris lan pamicara motivasi Erik Qualman ngomong babagan carane keluwesan wis dadi salah sawijining "kekuwatan super anyar," utamane ing sawetara taun kepungkur. "Teguh ing tujuan sampeyan, nanging fleksibel ing dalan sampeyan," ujare. Guru digital uga ngomong babagan cara ngatasi "data, gangguan lan gangguan" kanggo ngrancang strategi digital kanggo acara sing menehi keterlibatan sing sejati: "Miwiti kanthi eseman. Coba pikirake apa sing bakal nggawe eseman kanggo klien sampeyan lan bali saka kono.

Nyopir keterlibatan acara kanthi ngilangi demografi dibahas ing Ayo Mungkasi Diskriminasi Demografi, sesi dening David Allison, pangadeg Valuegraphics, dataset global pisanan sing digawe khusus kanggo mbantu organisasi prédhiksi lan mengaruhi prilaku nggunakake nilai-nilai sing dituduhake. "Demografi njlèntrèhaké apa wong, nanging ora carane melu wong," ngandika. Ing kabeh wilayah ing donya, nilai sing paling disenengi wong yaiku Kulawarga, Kepemilikan, Hubungan, Persahabatan lan Komunitas. David nuduhake carane nggunakake nilai-nilai penting iki kanggo komunikasi pesen utama.

Dianakaké ing Inspiration Hub, ngarep kanggo pendidikan lantai show, Sifat manungsa - telung perspektif weruh ahli saka Dear World, Biografi Manungsa lan TLC Lions mimpin diskusi klompok ing njelajah alam manungsa lan impact kuat crito kanggo excite lan melu. "Crita ora nggawe kita kurang profesional, nggawe kita luwih manungsa. Yen kita bisa njaluk empati minangka katrampilan kritis, kita bisa nggawe papan kerja sing inklusif, "ujare Gian Power saka TLC Lions.

Relaxation Reef nyedhiyakake papan sing tentrem adoh saka lantai pertunjukan kanggo ngendhokke lan ngisi ulang ing antarane rapat lan sesi pendidikan. Holly Duckworth saka Leadership Solutions International mimpin program sesi mindfulness lan meditasi.

IMEX America saiki ditindakake ing Teluk Mandalay nganti 11 November.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar