Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Israel Breaking News News wong tanggung jawab Sustainability News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Omega Drill Israel nyimulasi wabah galur COVID-19 anyar

Omega Drill Israel nyimulasi wabah galur COVID-19 anyar.
Omega Drill Israel nyimulasi wabah galur COVID-19 anyar.
ditulis dening Harry Johnson

Dipuji minangka sing pertama ing donya dening kantor Bennett, game kasebut nyinaoni kesiapan kanggo larangan ing mangsa ngarep babagan rapat lan gerakan, karantina lan kabijakan kunci, uga nguji pengawasan lan peringatan sing bakal ditindakake nalika varian anyar berkembang. Latihan kasebut uga nguji tanggapan rumah sakit, uga kesiapan ing sektor liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Simulasi kasebut diumumake ing Twitter dening Perdana Menteri Naftali Bennett, Rebo.
  • Bennett ajeg nyebut 'galur Omega' kanggo njlèntrèhaké mutasi virus sabanjuré sing durung ditemokake.
  • Latihan sing dipimpin dening menteri pertahanan sipil Israel ditindakake ing ruangan kahanan ing Pusat Manajemen Nasional ing Yerusalem.

Pamrentah Israel ngumumake ngluncurake latihan latihan nasional kanthi format 'latihan pertempuran' kanggo ngevaluasi kesiapan negara kanggo kemungkinan wabah virus COVID-19 sing ora dingerteni.

Israel's Perdhana Mentri Naftali Bennett, sing asring nyebutake mutasi virus sabanjure, nanging durung ditemokake, minangka 'Omega galur', ngumumake latihan kasebut kanthi tepat diarani 'Omega drill' nalika Rebo.

Latihan sing dipimpin dening menteri pertahanan sipil Israel ditindakake ing ruangan kahanan ing Pusat Manajemen Nasional ing Yerusalem. Latihan kasebut ndadekake institusi lan lembaga pemerintah negara kasebut kanthi cepet kanggo ndeleng apa bisa ngatasi "varian COVID-19 sing anyar."

Dipuji minangka sing pertama ing donya dening kantor Bennett, game kasebut nyinaoni kesiapan kanggo larangan ing mangsa ngarep babagan rapat lan gerakan, karantina lan kabijakan kunci, uga nguji pengawasan lan peringatan sing bakal ditindakake nalika varian anyar berkembang. Latihan kasebut uga nguji tanggapan rumah sakit, uga kesiapan ing sektor liyane.

"Nalika ing sawetara papan ing jagad iki, kahanan koronavirus saya rusak, Israel aman lan aman," ujare Bennett. "Kanggo njaga iki, lan kanggo nerusake rutinitas saben dina, kita kudu tetep driji ing pulsa lan nyiapake skenario apa wae."

The Perdhana Mentri ngalembana IsraelTanggepan babagan pandemik kasebut, nyatakake negara kasebut "kahanan apik banget" wis ngalahake infeksi gelombang kaping papat, lan nambahake "ing ambang ninggalake Delta [varian]."

Israel dadi salah sawijining negara pertama sing ngluncurake skema vaksin booster ing musim panas, diwiwiti kanthi populasi sing luwih tuwa lan kerja ing klompok umur liyane. Bennett muji rencana kasebut, nyatakake yen Israel minangka "perintis dosis katelu" nglawan COVID. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar