Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

IMEX Amerika: Iku Apik Kanggo Bali!

Konferensi Pers Panutup IMEX America 2021
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sawise minggu sibuk ditetepake dening koyo akeh banget saka "iku apik kanggo bali," Ketua IMEX Ray Bloom lan CEO Carina Bauer gabung ing podium saka IMEX Amerika nutup konferensi penet dening Steve Hill, CEO lan Presiden LVCVA; Paul VanDeventer, Presiden lan CEO MPI; lan Stephanie Glanzer, Chief Sales Officer & Senior Vice President ing MGM Resorts International.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Swara 3,300 panuku sing ana ing IMEX America minggu iki kanthi mayoritas sing dadi panuku.
  2. Acara ing Mandalay Bay ing Las Vegas nyumurupi luwih saka 2,200 perusahaan pameran sing makili luwih saka 200 negara.
  3. Ana sekitar 50,000 janjian sing digawe kanthi umpan balik sing nuduhake acara kasebut ngasilake bisnis sing kuat kanggo para peserta pameran.

Ray nandhani edisi kaping 10 saka Amerika IMEX kanthi rekap statistik bisnis tradisional saka minggu kasebut: "Swara 3,300 panuku ana ing kene minggu iki, akeh sing dadi panuku. Kita uga duwe luwih saka 2,200 perusahaan pameran sing makili luwih saka 200 negara. Janjian udakara udakara 50,000 lan umpan balik nuduhake manawa dheweke ngasilake bisnis sing kuat kanggo para peserta pameran. Uga kacathet yaiku kualitas bisnis lan RFP sing asale saka janjian walk-up dening para panuku sing rawuh.

Carina ditambahi marang dikarepake bisnis tontonan sak minggu. "Sampeyan seneng banget lan seneng krungu akeh crita sing bali. London & Partners, kanca-kanca ing kene saiki, LVCVA, lan puluhan liyane, kalebu klompok hotel kayata Mandarin Oriental, kabeh wis nglaporake saluran pipa bisnis sing kuat nganti Q3 taun ngarep lan nganti 2025. Minggu IMEX iki wis menehi alesan kanggo percaya masa depan industri padhang.”

Swasana ing kamar kasebut optimis amarga saben anggota panel nuduhake crita sukses lan menehi penghargaan marang daya tahan lan adaptasi industri acara bisnis global, kaya sing dituduhake ing IMEX America kanthi skala lan ruang lingkup pertunjukan taun iki sawise meh rong taun. taun shutdown industri.

Inovasi lan inisiatif

Kaya biasane, IMEX America nawakake macem-macem inisiatif lan kesempatan saliyane kanggo ngadhepi bisnis. Minggu iki dheweke kalebu luwih saka 200 sesi pendhidhikan, trek pendhidhikan anyar, People & Planet Village anyar kanthi bar jus buah lan sayuran sing "misfit" ditambah sesi kelestarian, Area Tech Therapy, lan program kesejahteraan saben dina sing nampilake #IMEXrun tradisional ing Rebo esuk.

Pakar lan pamicara kelas donya, pendhidhikan spesialis kanggo perusahaan, lan eksekutif asosiasi lan agensi, bebarengan karo lokakarya lan program kanggo siswa lan fakultas, ngrampungake minggu reuni sing sibuk.

Carina nyimpulake: "Kaya akeh sampeyan, tim kita kerja keras kanggo nggawe IMEX America 2021 kasil. Kita padha dibuoyed munggah ngerti sampeyan nonton, nunggu lan gelem urip amarga iku tegese banget kanggo industri global kita. Kita ora bisa nindakake tanpa sampeyan. Sing luwih penting, kita nindakake kanggo sampeyan amarga kita percaya banget karo nilai ekonomi lan dampak positif saka industri iki ing saindenging jagad. Minggu iki wis menehi tandha yen - kanthi bebarengan - kita bali, lan kita bali ing bisnis. Sanajan sampeyan ora ana ing kamar, kita ngerti sampeyan ngrasakake saka kadohan.

Tanggal kanggo IMEX America 2022 dikonfirmasi tanggal 11 - 13 Oktober, kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI tanggal 10 Oktober.

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar