IATA: Ambisi iklim penerbangan nggambarake tujuan Net-Zero maskapai

IATA: Ambisi iklim penerbangan nggambarake tujuan Net-Zero maskapai.
Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai penerbangan ing AGM IATA kaping 77 ing Boston, ing Oktober, sarujuk kanggo nggayuh emisi karbon net-nol ing taun 2050, selaras karo target persetujuan babagan Paris kanggo njaga pemanasan global nganti 1.5 derajat.

Print Friendly, PDF & Email
  • Asil penting saka COP26 yaiku pamindhahan 23 negara kanggo mlebu Deklarasi Ambisi Iklim Penerbangan Internasional. 
  • Pranyatan kasebut ngakoni kabutuhan penerbangan kanggo "tuwuh kanthi lestari" lan nyatakake peran ICAO kanggo ngetrapake tujuan iklim jangka pendek, menengah lan jangka panjang kanggo industri kasebut.
  • Mesthekake efektifitas maksimal Skema Pengimbangan lan Pengurangan Karbon kanggo Penerbangan Internasional, lan pangembangan lan panyebaran bahan bakar penerbangan sing lestari minangka tujuan utama Deklarasi kasebut.

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) nampani komitmen kanggo nguatake aksi iklim sing digawe ing COP26, lan njaluk upaya global kanggo dekarbonisasi penerbangan supaya didhukung kanthi kabijakan pemerintah sing praktis lan efektif.

Manajemen komitmen iklim penerbangan internasional ora ana ing njaba proses COP lan dadi tanggung jawab Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO). Nanging, maskapai ing 77th IATA AGM ing Boston, Oktober, sarujuk kanggo entuk emisi karbon net-nol ing taun 2050, selaras karo target persetujuan Paris kanggo njaga pemanasan global nganti 1.5 derajat.

"Maskapai penerbangan ana ing dalan menyang net-nol emisi karbon, selaras karo perjanjian Paris. Kita kabeh pengin kebebasan kanggo mabur kanthi lestari. Tekan emisi net-nol bakal dadi tugas gedhe sing mbutuhake upaya kolektif industri lan dhukungan saka pamrentah. Janji sing digawe ing COP26 nuduhake manawa akeh pamrentah ngerti kunci kanggo kemajuan kanthi cepet yaiku menehi insentif kanggo owah-owahan teknologi lan mbiayai solusi inovatif. Iki pancen bener kanggo bahan bakar penerbangan sing lestari, sing bakal nduwe peran utama kanggo ngatasi dampak lingkungan penerbangan — butuh insentif sing tepat saka pamrentah kanggo nambah produksi, "ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

Asil penting saka COP26 yaiku pamindhahan 23 negara kanggo mlebu Deklarasi Ambisi Iklim Penerbangan Internasional. Pranyatan kasebut ngakoni kabutuhan penerbangan kanggo "tuwuh kanthi lestari" lan nyatakake maneh ICAOPeran kanggo ngetrapake tujuan iklim jangka pendek, menengah lan jangka panjang kanggo industri. Mesthekake efektifitas maksimal Skema Pengimbangan lan Pengurangan Karbon kanggo Penerbangan Internasional (CORSIA), lan pangembangan lan panyebaran bahan bakar penerbangan sustainable (SAF) minangka tujuan utama Deklarasi kasebut.

"Kita ngucapke matur nuwun marang negara-negara sing wis mlebu Deklarasi Ambisi Iklim Penerbangan Internasional lan kita njaluk luwih akeh negara sing komitmen kanggo inisiatif iki. Rencana sing kuat lan realistis kanggo mabur net zero ing taun 2050 sing disepakati dening maskapai anggota kita bisa migunani banget kanggo negara anggota ICAO nalika maju kanthi kerangka global lan tujuan jangka panjang kanggo pengurangan karbon penerbangan, "ujare Walsh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar