Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Jamaika Njupuk Emas lan Perak ing Travvy Awards

(lr) Delano Seiveright, Penasehat Senior lan Strategi, Menteri Pariwisata lan Eksekutif Dewan Pariwisata Jamaika - Christopher Wright, Manajer Pengembangan Bisnis; Francine Carter Henry, Manager, Operator Tur lan Maskapai Penerbangan; lan Phillip Rose, Direktur Regional, Northeast USA, njupuk foto singkat kanggo nampilake penghargaan Emas lan Perak Jamaika sing ditampa ing Travvy Awards 2021 sing dianakake ing Miami Beach Convention Center, Kamis, 11 November.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kurang saka sasi sawise dadi juara World Travel Awards Caribbean & North America 2021 Winners Day ing Dubai, Uni Emirat Arab, Jamaika entuk skor maneh ing Kamis, 11 November, ing Penghargaan Travvy 2021 ing Miami, Florida.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Negara kasebut njupuk emas kanggo Destinasi Terbaik Karibia, Tujuan Kuliner Terbaik, Papan Pariwisata Terbaik, lan Program Akademi Agen Perjalanan Terbaik.
  2. Jamaika uga nampa penghargaan Silver kanggo Best Karibia Wedding Destination lan Best Caribbean Honeymoon Destination.
  3. Penghargaan Travvy taunan dianakaké ing Miami Beach Convention Center.

Jamaika menang emas ing kategori Destinasi Terbaik Karibia, Tujuan Kuliner Terbaik, Papan Pariwisata Terbaik, lan Program Akademi Agen Perjalanan Paling Apik. Jamaika uga nampa penghargaan Silver kanggo Best Karibia Wedding Destination lan Best Caribbean Honeymoon Destination.

Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett ngucapake matur nuwun kanggo pangenalan Travvy babagan tujuan kasebut, nuduhake yen "iku minangka pakurmatan gedhe kanggo diakoni dening klompok profesional industri sing bergengsi iki."

"Jamaica nampa penghargaan iki kanthi rasa syukur lan andhap asor. Aku kudu matur nuwun marang tim kerja keras ing Menteri Pariwisata, Dewan Pariwisata Jamaika, badan publik liyane, uga para pemangku kepentingan sing wis kerja keras kanggo promosi merek Jamaika lan terus nambah penawaran pariwisata. Iki minangka perasaan sing apik banget kanggo diakoni sajrone pandemi, sing nduwe pengaruh banget marang industri pariwisata, "ujare. 

Ing upacara penghargaan, Ketua, saka Jamaica Tourist Board (JTB), John Lynch; Delano Seiveright, Penasihat Senior lan Strategi, Kamentrian Pariwisata, lan eksekutif saka JTB - Christopher Wright, Manajer Pengembangan Bisnis; Francine Carter Henry, Manager, Operator Tur lan Maskapai Penerbangan; lan Phillip Rose, Direktur Regional, Northeast USA, makili Jamaika.

Paling taun, travel agen maca saka [email dilindhungi] majalah lan TravelPulse.com nggawe luwih saka 130,000 swara ing luwih saka 140 kategori kanggo nemtokake pemenang taun iki. 

Penghargaan Travvy taunan sing diarani "Academy Awards of the Travel Industry" dianakake ing Miami Beach Convention Center kanggo ngurmati perusahaan travel, produk travel, agensi travel, lan tujuan kanggo sukses sing luar biasa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar