Yayasan Sandals Inspirasi Pangarep-arep Anyar ing Jamaika

Sandal Foundation Inspiring Hope
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Yayasan Sandals percaya yen tumindak sing menehi inspirasi minangka kekuwatan sing bisa mindhah gunung. Pangarep-arep, ing wangun sing paling gampang, bisa menehi inspirasi kanggo tumindak lan kekuwatan lan kanthi positif ngganti akal lan emosi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Yayasan iki minangka organisasi nirlaba sing diluncurake ing Maret 2009 kanggo mbantu Sandals Resorts International terus nggawe prabédan ing Karibia.
  2. Kabeh biaya sing ana gandhengane karo administrasi lan manajemen didhukung dening Sandals International.
  3. 100% saka saben dolar sing disumbang langsung menyang pendanaan inisiatif sing migunani lan migunani ing bidang pendidikan, komunitas lan lingkungan.

Ana proyek Sandals Foundation ing saindhenging pulo ngendi Sandal dumunung. Dina iki, kita fokus ing pangarep-arep apa sing diilhami ing Jamaika.

Proyek ing Jamaika

Yayasan Sandal wis ngleksanakake lan ndhukung proyek lan inisiatif sing ndhukung pangembangan komunitas lokal, nambah program pendidikan lan pengawetan lingkungan ing Jamaika.

Flanker Peace & Justice Center

Yayasan Sandal kerja ing komunitas jero kutha Flanker kanthi kira-kira 300 siswa sing nggunakake Pusat Kehakiman saben wulan. Program Afterschool Care and Extended Support (ACES) dienalake dening Yayasan Sandals kanggo njamin lingkungan sing aman lan terstruktur ing ngendi para pemuda sing beresiko saka komunitas bisa entuk manfaat saka konseling lan bimbingan sing darmabakti, dhukungan sing dipandu karo tugas sekolah lan tugas, lan partisipasi ing kegiatan sore sing diawasi sing nyengkuyung prilaku sosial sing positif.

Program Sandal/Flanker Training and Recruitment Tier wis nyedhiyakake proyek lan beasiswa, dadi tuan rumah pameran kesehatan, lan ningkatake literasi.

Great Shape Dental & Eye Care Program

Saben taun dhaptar sukarelawan kalebu ophthalmologists, optometrist, optik, teknisi optik, perawat, lan sukarelawan profesional non-perawatan mata saka Amerika Serikat lan Kanada kanggo melu ing klinik seminggu sing bisa ditindakake liwat kemitraan karo Yayasan Sandals lan lokal liyane. mitra.

iCARE uga wis kerja sama karo Rumah Sakit Daerah Cornwall kanggo nindakake nganti 50 operasi katarak gratis kanggo sing paling butuh.

Bebarengan, program Great Shape Dental and Eye Care wis nyebabake luwih saka 150,000 wong ing Jamaika.

Sanctuaries Marine

Yayasan Sandals kanthi kemitraan karo Kementerian Pertanian lan Perikanan, ngoperasikake lan ngatur rong papan suci laut ing Jamaika - Boscobel lan Whitehouse Marine Sanctuary.

Cagar alam laut mbantu nambah stok iwak ing perikanan Jamaika sing suda, uga menehi pendidikan babagan nilai pengawetan urip laut lan mata pencaharian para nelayan lokal.

Sanctuary Boscobel wis beroperasi kanthi lengkap wiwit Mei 2013 kanthi kenaikan biomassa iwak 333% ing taun 2015. Whitehouse Marine Sanctuary wis beroperasi kanthi lengkap wiwit Mei 2015.

Konservasi Penyu

Supaya proyek iki bisa lestari, Yayasan Sandals miwiti sawetara kampanye pendhidhikan kanggo pengunjung, anggota tim, lan bocah-bocah sekolah supaya bisa ngerti pentinge konservasi penyu lan peran saben wong. Kajaba iku, anggota tim uga wis dididik babagan apa sing kudu ditindakake nalika penyu lay endhog ing samubarang properti Sandals utawa Beaches Resorts.

Tamu ing wilayah Ocho Rios bisa melu tur kura-kura ing ngendi dheweke bisa ngunjungi pantai Gibraltar lan sinau babagan penyu lan bayi penyu uga nonton dheweke bali menyang segara.

Nurseries Karang

Sandals Foundations partner karo CARIBSAVE, Coral Restoration Foundation, lan Bluefield's Fisherman's grapyak masyarakat kanggo mbangun loro nursery karang ing Jamaika ing sanctuary marine teluk Bluefield lan papan suci marine Boscobel. Bareng pembibitan karang iki tuwuh luwih saka 3,000 potongan karang saben taun. Pembibitan karang Boscobel sing dikelola Yayasan Sandals nganti saiki wis nandur luwih saka 700 potongan karang.

Cakupan karang ing Karibia wis mudhun nganti 90%. Pembibitan karang mbantu mulihake jangkoan karang kanthi tuwuh karang sing sehat, cepet tuwuh lan nandur maneh ing struktur karang. Iki mbantu nyedhiyakake habitat kanggo urip segara uga mbantu nglindhungi garis pantai saka erosi.

Proyek Sprout

Yayasan Sandals wis miwiti proyek stimulasi awal kanthi judhul Project Sprout. Proyek kasebut digawe kanggo nanggepi kabutuhan intervensi awal ing tingkat dhasar sistem pendidikan sing bakal nyegah utawa ngrampungake kesiapan siswa sing ora nyukupi.

Liwat intervensi sing ditargetake, kualitas guru, lan perbaikan efektifitas, katrampilan parenting dikuatake lan kegiatan berbasis sekolah ditindakake ing omah, nambah lingkungan sinau. Sprout target siswa umur 3-5 taun lan aktif ing limang sekolah: Leanora Morris Basic, Culloden ECI, Seville Golden Pre-School, King's Primary, lan Moneague Teachers College Basic School.

Sekolah Bayi West End

Yayasan Sandals kanthi kemitraan karo CHASE Fund wis kerja sama kanggo mbiayai pambangunan Sekolah Bayi West End ing Negril, Westmoreland. Inisiatif iki minangka produk saka pengakuan Yayasan Sandals babagan kabutuhan institusi kanggo ndhukung Pendidikan Anak Usia Dini (PAUD).

Bangunan West End Infant School minangka proyek sing disetujoni dening Kementerian Pendidikan (MOE) sing ngrampungake masalah upgrade infrastruktur, papan sing nyukupi lan keamanan bocah ing ruang kelas, lan kabutuhan kanggo nambah katrampilan pedagogis ing antarane para guru ing wilayah kasebut.

Sekolah Bayi sing wis rampung bakal menehi kesempatan kanggo bocah-bocah umur 3-6 ing lan sekitar komunitas kasebut kanggo ngakses pendidikan PAUD sing berkualitas ing lingkungan sinau sing ndhukung.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar