Airlines Airport aviation Warta Breaking Belarus Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News

Turkish Airlines lan Belavia ora bakal mabur maneh migran Irak, Siria lan Yaman menyang Belarus

Turkish Airlines lan Belavia ora bakal mabur maneh migran Irak, Siria lan Yaman menyang Belarus.
Turkish Airlines lan Belavia ora bakal mabur maneh migran Irak, Siria lan Yaman menyang Belarus.
ditulis dening Harry Johnson

Sesuai karo keputusan panguwasa Turki sing kompeten, wiwit tanggal 12 November 2021, warga Irak, Suriah lan Yaman ora bakal ditampa kanggo diangkut ing penerbangan saka Turki menyang Belarus.

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai nasional Belarus ora ngidini para migran Irak, Siria lan Yaman numpak penerbangan saka Turki menyang Belarus.
  • Turkish Airlines ora bakal ngedol tiket penerbangan Belarus menyang warga Irak, Suriah lan Yaman.
  • Uni Eropa nduwe tanggung jawab kanggo krisis migran ilegal kanthi diktator Belarusia Lukashenko.

Ing ancaman sanksi tambahan, operator gendera nasional Belarusia, Belavia, ngumumake yen wis mandheg nrima warga Irak, Suriah lan Yaman ing penerbangan saka Turki menyang Belarus.

"Sesuai karo keputusan panguwasa Turki sing kompeten, wiwit tanggal 12 November 2021, warga Irak, Suriah lan Yaman ora bakal ditampa kanggo diangkut ing penerbangan saka Turki menyang Belarus." Belavia statement layanan penet kang maca.

Sadurungé, Turkish Airlines uga ngumumake yen ora bakal ngedol tiket penerbangan menyang Belarus kanggo warga Irak, Suriah lan Yaman, amarga krisis migrasi ilegal ing tapel wates Belarusian-Polandia.

Pangecualian bakal ditindakake mung kanggo penumpang sing duwe paspor diplomatik.

Krisis migrasi ing tapel wates Belarusia karo Latvia, Lithuania lan Polandia, ing ngendi para migran ilegal wiwit mlebu wiwit awal taun iki, dadi dhuwur ing 8 November.

Sawetara ewu wong nyedhaki tapel wates Polandia ing sisih Belarus lan nyoba nyabrang menyang Polandia. Ing upaya kanggo badai tapel wates padha nyuwil pager kawat barbed.

Negara-negara Uni Eropa (EU) wis nyelehake tanggung jawab kanggo eskalasi sing disengaja saka krisis migran ilegal kanthi tepat karo Minsk lan diktator Belarusia Lukashenko, lan njaluk sanksi luwih akeh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar