Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News wong tanggung jawab Sustainability News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Airbus: 39,000 pesawat anyar, 550,000 pilot anyar sing dibutuhake ing taun 2040

Airbus: 39,000 pesawat anyar, 550,000 pilot anyar sing dibutuhake ing taun 2040.
ditulis dening Harry Johnson

Pensiun pesawat lawas kanggo nyepetake, nuntut progresif luwih didorong dening panggantos, ndhukung dislametaké decarbonization industri.

Print Friendly, PDF & Email
  • Panjaluk transportasi udara bakal terus tuwuh, didorong dening PDB, kelas menengah sing mundhak lan kepinginan kanggo njelajah lan nyambung.
  • Peningkatan efisiensi armada, bahan bakar lestari, operasi lan teknologi propulsi sing terus-terusan bakal ngidini target net-nol sektor 2050.
  • Perlu luwih saka 550,000 pilot anyar lan luwih saka 710,000 teknisi trampil sajrone 20 taun sabanjure.

Ing 20 taun sabanjure, Airbus prakiraan panjaluk transportasi udhara kanthi cepet ngalih saka wutah armada menyang pensiun sing luwih cepet saka pesawat sing luwih tuwa, kurang irit bahan bakar, sing mbutuhake udakara 39,000 pesawat penumpang lan barang kargo anyar, 15,250 kasebut kanggo diganti. Akibaté, ing taun 2040, mayoritas pesawat komersial sing beroperasi bakal dadi generasi paling anyar, saka sawetara 13% saiki, kanthi signifikan ningkatake efisiensi CO2 saka armada pesawat komersial ing donya. Keuntungan ekonomi penerbangan ngluwihi sektor kasebut, nyumbang udakara 4% kanggo PDB global taunan lan njaga udakara 90 yuta pakaryan ing saindenging jagad.

Nalika wis kelangan meh rong taun wutah sajrone periode COVID, lalu lintas penumpang wis nuduhake daya tahane lan bakal nyambung maneh menyang pertumbuhan taunan 3.9% saben taun, didorong kanthi ngembangake ekonomi lan perdagangan ing saindenging jagad kalebu pariwisata. Kelas menengah, sing paling kamungkinan kanggo mabur, bakal tuwuh rong milyar wong nganti 63% saka populasi donya. Wutah lalu lintas paling cepet bakal ana ing Asia kanthi China domestik dadi pasar paling gedhe.

Panjaluk pesawat anyar bakal kalebu sekitar 29,700 pesawat Cilik kaya A220 lan A320 Families, uga udakara 5,300 ing kategori pesawat Sedheng kayata A321XLR lan A330neo. Ing bagean Gedhe, ditutupi dening A350, mbutuhake udakara 4,000 pangiriman ing taun 2040. 

Panjaluk kargo, ndongkrak dening e-commerce, mimpin dening wutah samesthine ing kargo ekspres 4.7% saben taun lan kargo umum (makili watara 75% saka pasar) wutah saka 2.7%. Sakabèhé, ing 20 taun sabanjuré bakal ana perlu kanggo 2,440 freighters, kang 880 bakal anyar-bangunan. 

Selaras karo wutah, operasi pesawat sing luwih efisien sacara global nambah kabutuhan layanan penerbangan komersial - kalebu pangopènan, latihan, upgrade, operasi penerbangan, bongkar lan daur ulang. wutah iki ing trek ing Airbus' tingkat ramalan pra-pandemi tekan nilai kumulatif udakara $4.8Tn ing 20 taun sabanjure. Nalika terus ngalami penurunan sing ana gandhengane karo COVID udakara 20% sajrone periode 2020-2025, pasar layanan saya mundhak maneh, nyebabake kabutuhan udakara 550,000+ pilot anyar lan 710,000+ teknisi sing trampil sajrone 20 taun sabanjure. Nalika pangopènan bakal tetep dadi segmen layanan utama, penerbangan, operasi darat lan layanan lestari uga bakal tuwuh kanthi signifikan.  

"Minangka ekonomi lan transportasi udhara diwasa, kita ndeleng panjaluk tambah akeh amarga panggantos tinimbang tuwuh. Panggantos minangka pembalap paling penting saiki kanggo dekarbonisasi. Donya ngarepake penerbangan sing luwih lestari lan iki bakal ditindakake ing wektu sing cendhak kanthi ngenalake pesawat paling modern, "ujare Christian Scherer, Kepala Pejabat Komersial lan Kepala Airbus Internasional. "Nguwasani pesawat anyar sing efisien iki kanthi Bahan Bakar Penerbangan Sustainable (SAF) minangka tuas gedhe sabanjure. Kita bangga yen kabeh pesawat kita - A220, A320neo Family, A330neo lan A350 - wis disertifikasi kanggo mabur kanthi campuran 50% SAF, disetel munggah dadi 100% ing taun 2030 - sadurunge nggawe ZEROe kasunyatan sabanjure wiwit 2035 terus.”

Industri penerbangan global wis entuk keuntungan efisiensi sing gedhe, kaya sing dituduhake dening penurunan 53% emisi CO2 global penerbangan wiwit taun 1990. Range produk Airbus ndhukung paling ora 20% efisiensi CO2 tinimbang pesawat generasi sadurunge. Amarga inovasi sing terus ditindakake, pangembangan produk, perbaikan operasional uga opsi adhedhasar pasar, Airbus ndhukung target sektor transportasi udara kanggo nggayuh emisi karbon net-nol ing taun 2050.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar