Dewan Pariwisata Afrika Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Ghana News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Presiden Dewan Pariwisata Afrika Nggawe Presentasi Penghargaan GUBA

Presiden ATB ing GUBA Awards
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Penghargaan GUBA 2021 nembe dianakake, lan seneng ndeleng Alain St.Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika (ATB) ing Ghana kanggo menehi Penghargaan Mogul Hiburan GUBA Nana Yaa Asantewaa. Akeh sing padha ing prayaan sore grand Selasa wengi wis mratelakake kepuasan kanggo ndeleng Alain St.Ange mabur menyang Ghana kanggo dadi bagéan saka acara Anugrah Afrika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Komentar dikirim ing media sosial dening mantan Menteri Pariwisata Ghana, Right Hon. Catherine Abelema Afeku.
  2. Dheweke kandha, "Ya, Alain pancen apik banget. Iku apik kanggo ndeleng sampeyan, Alain. Sampeyan nggawe kita kabeh bangga ing Industri Pariwisata.
  3. Profesional pariwisata saka Ghana ngirim foto-foto partisipasi Alain St.Ange ing acara Penghargaan Ghana.

Alain St.Ange, sing saiki dadi Presiden ing Dewan Pariwisata Afrika (ATB), minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Kelautan Seychelles sing misuwur, lan pribadine pariwisata sing kondhang lan dihormati sing dadi salah siji saka rong calon Afrika kanggo jabatan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO). ing pemilu 2017. St.Ange uga salah siji saka telung calon kanggo pemilihan Presiden Seychelles 2020.

Nalika njupuk kanggo tataran ing ajang hiburan massive saka Ghana, mantan Menteri St.Ange ngandika: "GUBA Nana Yaa Asantewaa Hiburan Mogul mengeti wanita wani lan ulet sing wis dadi pemain utama ing industri hiburan lan wis revolutionized industri karo konsep ground-breaking. Mogul Hiburan GUBA Nana Yaa Asantewaa ora liya kanggo aktris lan duta merek Nana Ama McBrown. Dheweke banjur ngundang kabeh wong kanggo ndeleng video testimoni babagan sing dianugerahi.

Nana Ama McBrown minangka pribadine Bizz pertunjukan Ghana sing misuwur lan ditresnani minangka Putri Negara. Dheweke dadi aktris Ghana, presenter TV, lan panulis musik. Dheweke dadi misuwur amarga perané ing serial televisi Tentacles. Banjur, dheweke nemokake sukses utama sawise peran ing film basa Twi "Asoreba." Dheweke saiki dadi host acara masak televisi McBrown Kitchen lan acara talk show United Showbiz ing UTV.

Aba Blankson saka Amerika Serikat ana ing panggung karo St.Ange kanggo nindakake penghargaan kanggo upacara penghargaan iki lan sing ngundang Nana Ama McBrown menyang panggung kanggo nampa penghargaan kasebut.

Penghargaan GUBA wis ngakoni lan mindhah wong Afrika dadi pusat perhatian luwih saka sepuluh taun. Lady Dentaa Amoateng MBE sing dadi pangadeg GUBA Awards, lan dheweke ana ing Ghana karo Who's Who of Ghana sing wis ngumpul ing jumlah gedhe kanggo ndeleng upacara sing pisanan ditindakake ing Ghana lan digawa menyang negara dhaftar dawa saka pribadine pengaruh sing kabeh bagéan saka diaspora. Upacara penghargaan kasebut pisanan dianakake ing 2019 ing AS lan dirawuhi dening HE Nana Afuko-Addo, Presiden Ghana, lan HE Jean-Claude Kassi Brou, Presiden Komisi ECOWAS, ing antarane akeh pejabat liyane.

"Dina iki nandhani 100 taun warisan sampeyan. Tansah ngaso ing tentrem sampurna Nana Yaa Asantewaa. Matur nuwun kanggo keberanian, ketahanan, lan keberanian! Wong Ghana bakal ngucapke matur nuwun marang Nana Yaa Asantewaa, Ibu Ratu Asante Warrior, sing aktivisme lan taktik militer nyumbang kanggo mbebasake bangsa lan negarane. Peran dheweke ing Ghana nyurung cita-cita nasionalis ing bagean liya ing sub-wilayah Afrika Kulon, sing nyebabake akeh negara entuk kamardikan, "ujare Lady Dentaa Amoateng MBE nalika dheweke ngomongake rapat kasebut sawise Ibu Negara Republik dhewe munggah ing panggung. uga menehi penghargaan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar